Eşiniz ailenizle görüşmenizi istemiyorsan sizde ailenizle baya bi tartistiysanjz eşiniz de gorusmdnizi hiç istemiyotda ailenizle görüşür muydunuz

mrvehl ailenizde bir sıkıntılar mı var önce eşiniz sonra siz tartışmışsınız

mrvehl eşimin ailemle görüşmeme izin vermeme gibi bir hakkı yok..sorun yaşadıysan da senin kararın olmalı bu..
    Peki eşin kendi ailesiyle o kadar sıkıntı yaşasa sen görüşmeni istemiyorum desen görüşür müydü

mrvehl sen istedigin kadar ailenle kavga et onlardan kopamazsın istedigin kadar eşini de dinlemeye calıs yine ailenden olamazsın mutlaka konusucaksın o yüzden ne sen kendini yıprat ne eşin bosuna ugrassın aile ne olursa olsun nasıl biri olursa olsun kopulmuyor

mrvehl bu ben ve eşim benim eşimde sürekli beni ailemden koparmaya çalışıyo ama ben kimse için ailemi atamam diyip onu susturuyor eşim yuvadan olacan falan dediği zaman olursam olim kimse için ailemi atamam oda kimse değil ben istiyorum dediği zaman isterse gözümün nuru olsun yine ailemi atmam dediğim zaman sesini kesiyo canım sende karşılığını ver ve ona istediğini verme kendisi ailesini atıyomu konuşmamazlık yapıyomu sende yapasın bende öyle diyorum eşime sen aileni atıyonmu bende atim konuşmamazlık yapayım diyorum

mrvehl Bunun kararını ben veririm, eşim değil

mrvehl
    Ne olursa olsun eşimi karıştırmazdım. İyisiyle kötüsüyle sonuçta onlar senin ailen.