• +18
  • Kizlar yardım

lina58 bende kendimi çok kasıp utanıyordum peride de takılmaya başladığımdan beri ne kasma ne utanma kalmadı bende😀😀
Beni en çok bu konuda tahrik eden bu sorunumu atlatmamı sağlayan @SuVeAtes postlarını yorumlarını okudukça insan bi gaza geliyor 😀😀

ayazz Bir faydam olduysa ne mutlu bana, ilişkide ne kadar açık ve net olursan O kadar mutlu olursun.
    Savaşmayın sevişin gariii

SuVeAtes meşur cümlen😅😅 kullanmayalı baya olmuştu. Vala cnm ne yalan söyleyeyim bende buraya geldiğimden beri senin postların dikkatimi çekti bende biraz açılmış durumdayım😂

lina58 utanma neden utaniyosun ki o senin kocan olmadi los ortam ya da karanlikta yap

lina58 dümdüz durursaniz zevk alamazsınız ki farklı yerler falan yani neden zevk alamıyorsunuz

SuVeAtes ama gerçekten ilişkimiz daha iyi oldu hem evlilik hem de gece manasında afedersin önceden 2-3 gün-de yapan adam her gün üstümde
          Ben şunu anladım peride ve senin sayende yatakta cilve lazımmış sırnaşmak lazımmış gün içinde bile kocamın bana olan tavırları değişti sırnaşıyor ediyor önceden öpüp geçerdi ben kv ile yasiyorum kocam beni tuvalet tarafında sıkıştırırken yakaladı o derece duruma geldi kocam😶🙂🤗

ayazz Oh oh çok iyi Rabbim hep böyle eylesin biraz katkım olabildiyse ne mutlu bana ❤

lina58 tabikide öncelikle nelerden hoslaniyorsun ten temasi mesala boynundan öpmek kalça bel vs yani neleri seversin ve seks sırasında bunları göster eşine utanma sonuçta evlilik bunun için var
              oda da gece lambası tarzında isiklar olabilir mum ışığında olabilir seksi giyimler kokular
              Yanı canım pijama ile bile girsen dümdüz durma dokun yaramazlıklar yap tatli tatlı

ayazz fikir verir misiniz bana ne yapıyorsunuz mesela böyle kocalarimizin kör kütük olması için

lina58 ben kv ile yaşıyorum ama 2 ev birleşik yeme içme bir biz kendi tarafımıza geçince atlet olsun tayt yada sort olsun bazen sutyen ile yanında geziyorum sırnaşıyorum gidip gelip öpüyorum laf atıyorum sevdiği hareketleriz yapıyorum ya şimdi kocadan kocaya farkeder eşiniz şakaya giden biri mı bilmem ama benim kocam el şakası da olsa laf şakası da olsa çok sever hep el şakası yaparım mesela mesajlasirken sapıklık yapıyorum arada vs. İşte kocanın hoşuna giden noktaları ara bul

lina58 eşim mesela giydigime kadar karışır şöyle ki rengi mesela pekte kara giyinmemi sevmez pembe kırmızı yeşil mavi giyindigim gün işten gelince hemen dikkatini çeker pembeyi giyince pamuk şekerim kırmızı giyince yakıyorsun gibi gibi şeyler söyler yüzüme bi krem sürsem yüzüne ne sürdün güzel kokuyor der yanlış anlama seni tanımıyorum ama sadece benim kuralım şu
                  Şık giyin
                  Vücudun temiz olsun
                  Güzel kokular sürün
                  Sev
                  Sırnaş
                  Oynaş
                  Bide afedersin oktan b*ktan kavga olduğunda yatağa taşıma eşinden mutlusu olmaz 😀😀
                  Anlatabilmişimdir inşallah🌸

ayazz anladım çok teşekkür ederim deniycem