Kızlar 13 gün önce doğum yaptım dikişlerimin açılması ile beraber 5 gün önce tekrar ikinci dikişler atıldı bugün 5. günü ara ara yoğun kaşıntı oluyor neden acaba? enfeksiyonda yok antibiyotik falan kullanıyorum. Çok korkuyorum tekrar açılır diye.🥺
Diğer yerlerde post çok açtım birde burda açayımm dedim ((:

Çok korkuyorum valla artık iyileşmek istiyorum 🥲🥲🥲

bossmom Normal aslında iyileşme sürecinin bi parçası kaşınması da. Ama aşırı rahatsız edici seviyedeyse doktora sorsan iyi olur. Ben günde 1-2 kez temizleyip 5 dk açık bırakıp yatıyodum iyileşmesi, kuruması için

Medusa çok aşırı yok tutup bırakıypr bazen. Ya bende kurutma makina ile hep kurutuyorum ama bacak arası olduğu için hep terliyor sizin kaç günde tuttu kaç günde attı

bossmom 2 haftada düşmüştü ya. İşte bi kaç kez açık bırak yat biraz hem havalanır

bossmom iyileşme süreci gibi birşey diyelim canım endişe etme medusanin dediği gibi havalandır arada

bossmom ilk doğum senin canim benim çok normal hepimiz o dönemden geçtik geçecek te inşallah 🫂😚

bossmom benimde çok kaşındı dikiş yerleri iyileştikçe kaynaştığından bende de öyle oldu insanın kaşıyası geliyor hemşire ya da doktor değilim ama ben doğum yapınca doktorum tentürdiyot önerdi bi şişeyi 5 litrelik içme suyuna kat karıştır her tuvalet sonrası onunla taharetlen dedi hem tez iyileşip dikiş düşer hem enfeksiyon kaşıntın olmaz dedi gerçekten de çok iyi geldi her kasinmasinda yıkadım hemen kaşıntısı gidiyordu doktoruna sorup kullanmanı tavsiye ederim dikişlerimin kontrolünde bile ebe açıp orayı içine tentürdiyot sıkmıştı benim icimde de dikiş vardi afedersin kaç tane dikisin var senin
              Bu arada Allah analı babalı büyütsün inşallah 😊🌸🌺💞

hzrn1 aslında hep kurutuyorum ama malum bacak arası olunca birde hep uzanıyorum ister istemez terliyor

Medusa afedersin nasıl açık yaticak ki kanaması olması lazım ben 40 im çıkana kadar bezlendim kanamasi olunca kuru da kalmıyor açık da yatılmıyor

ayazz teşekkür ederim canım yani iki gündür başladı kaşındı arada yanma ve sızlama. İkinci kez dikiş attığı için oraya su tutmaya korkuyorum illkinde suyla yıkardım hep ayakta bence ondan açılma oldu. Şuanda sadece tuvalet sonrası peçeteyi ıslatıp temizliyorum ve batikon ile pansuman yapıyorum gazlı bezle sonrada kurutma makinesi ile kurutuyorum. O kadar korkuyorum ki bir haftadır duşta almadım 🥲🥲 tekrar açılır diye çok korkuyorum

ayazz ilk ginlerdeki gibi yoğun değil ama oluyor bazen çok geliyor bazen hiç. Altımı kaz kez açtım açık bırsktım havalansın diye altıma bebek alt açma örtüsü serdim ama

bossmom merhaba bende 2 aydır doğum yaptım kendiliğinden eriyen dikişlerdi çok şükür dikişlerde birşey yoktu ama bende de enfeksiyon vardi şişlikten dolayı üstüne oturmuyordum bile çok ağrılarım vardı vajinamda enfeksiyon kapmistm ilaçlar falaan kullandm ama nafile dikiş izi hala kaşıntı yapıyor bende enfeksiyon da geçmedi artı vajinamda büyük şişlik te var mesela afedersiniz ama ilişkiye gireceğim zaman mesela ağrı yapıyor ilk ilişkiye girildiği gibi ve girmiyor da şişlikten dolayı benim sürecim böyle geçti hala da devam ediyor ilk gebeliğim

bossmom benim rahat 30 u aşkın günüm bezleyecek kadar oldu toplum 6-7 gün pedledim baya olmuştu benim kansızlık zaten doğum ve sonrası kanamam çok olunca hem serum ile kan ilacı verdiler hem de 2 kutu kan hapı vermişlerdi. Geçmiş olsun canım 💞🥀