• +18
  • Yansın Geceler🔥

Sex ve fikfikte erkek önemli aktör.
Erkek eline almali herseyi..

1 önce yumuşak sonra aşırı sert favorim
    2 hem yalamayı hem yalatmaya bayılıyorum
    3 a*ın alev alev yanıyor
    4 biraz uzanıp kalkıp sigara keyfi aşırı güzel gidiyor

aykirikadin kesinlikle hem yumuşak olup ruhumu oksamali hem sert olup bedenimi 😋

incinmissindedi ma ne var bunda diyemedin vehey 🙄 🤣 dersin ki aşkım ilişki sırasında bana argo kelimeler kullanmanı istiyorum ama sadece ilişki sırasında öyle hem senin için hem benim için çok zevkli olacağını düşünüyorum farklılık katmak istedim ilişkimize bu aklıma geldi de 😂

Moonlight_ leyla derken, içki felan içmekten mi bahsediyorsun cnm, eger oysa biz içmiyorz kullanmıyoruz vala. Ama evde ballı bi azdırıcı gibi bişi vardı onu mu versem bu gece ama anlamaması lazım tatlı bişiyin içine koysam belki o azgınlıkla der bikaç kelime 😂😂

Biyiklim kız adamla borçlardan dolayı konuşulmuyor ki 😂😂. Dün gece ben dedim mesela domaltsana beni diye direk kalkıp domaltti bişi demedi 😂😂

incinmissindedi bence çok önemli hatta bazen bir sevişmede hiç konuşmadan göz göze bakarak çoğu şey anlatılabilir 🤭

mca kız benimki sokuluyor ya kafasını boynuma gömüyor ben boşalana kadr

• mca bunu yanıtladı.
            • mcglr bunu beğendi.

incinmissindedi 😂😂borçları dertleri ilişki anında dişarda bırakın sen konuş

mirzaarel-12
              1- önce yumuşak sonra sert
              2-tepeden tırnağa yalamasını,huylanıyorum öperken bacaklarımı ama hoşuma gidiyor biraz isve,cilve yapmak daha iyi oluyor 😁😘
              3-off alev alev yanıyorsun birçok şey söyler aslında😛
              4-birbirimize sarılıp uzaniriz ten tene 🥰

ceren1998 ben iciyorum esimle karsilikli iceriz hatta gittigimiz bi mekan var arkadasimizin yeri orda iceriz arada kulise gecer kacamaklar yapariz o kafayla farkli oluyor tabi zil zurna sarhos olmuyoruz🤣

incinmissindedi ay ozamann sen alma bosver esine ver bolca😜 cok gecmis olsun canim bu ara cocuklar hep hasta ya insallah cabucak gecer🫂🤍