incinmissindedi ay niye gelmiyormuş ben yatakta yapmatan sıkılınca kocama diyorum mesela sıkıldım diye salonda yapalım kabul ediyor ki bazısı sever bazısı bu ne der ama masanın köşesine oturunca da zevk veriyor bir kaç aydır ara da bir yapıyoruz zevkliymiş. Önceden bilmezdim garip geliyordu okurken burda ama söylenen kadar var ateşlendiriyor tuhaf bir şekilde deneyin 😍
Yansın Geceler🔥
mca bizim masa yok henüz almadık 😂😂 köy yeri olunca yerde yemek yiyoruz. Ama koltukta çok güzel oluyor 😅
ceren1998 ic kiz nolcak dicem linc yermiyim bilmiyorum 🤣
Moonlight_ içersem belki cesaret gelir:)
ceren1998 tabikide cünkü rahatliyorsun 🤭
Moonlight_ önerin var mı ilk olacak :)
ceren1998 ne önerisi canim 🙈
Moonlight_ alkol🤭
- Düzenlendi
ceren1998 askim bizim Standart hep beylerbeyi göbek (raki) iceriz🤣
Moonlight_ ağır gelir canım o hafif bir şey belki olur :)
ceren1998 kirmizi Sarap öneririm ozaman beyaza göre daha güzel oluyor
Moonlight_ deneyelim canım teşekkürler🤭
ceren1998 deneyin mutlaka ☺️ rica ederim🌸❤️
incinmissindedi eldeki imkanlarla herşey güzel olur zaten🤭😉 anım tadını çıkarmaya bakın😁
mca ayn öyle
mca ayda toplasan 2 defa yatak kullanmıyoruz 😂😂😂biz koltuk seviyoruz tekli koltukta üzerine çıkıp koltuk sırtına tutunarak zıplamak gibisi yok 🔥
mirzaarel-12 ne güzel bencede farklılık iyiydir yatak zevkli gelmiyor bszen 🤭
incinmissindedi 4 yılda 3. Çocuga nasıl hamilesın canım her sene doğurdun mu 1.2 seneye bi çocuk🥰
hayatsevinceguzell vala bende anlamadım zırt pırt hamile kalıyorum 😂. Kasımda 4 yılım bitiyor cnm, bende 3. Çocuğa 28 haftalık hamileyim. Oglum 10 aylıkken kızıma hamile kaldığımı öğrendim, kızım 6 aylıkken de şuan ki bebege hamile kaldığımı öğrendim. 2. De istiyerek oldu ama 3. Sürpriz