• +18
  • Yansın Geceler🔥

incinmissindedi ay niye gelmiyormuş ben yatakta yapmatan sıkılınca kocama diyorum mesela sıkıldım diye salonda yapalım kabul ediyor ki bazısı sever bazısı bu ne der ama masanın köşesine oturunca da zevk veriyor bir kaç aydır ara da bir yapıyoruz zevkliymiş. Önceden bilmezdim garip geliyordu okurken burda ama söylenen kadar var ateşlendiriyor tuhaf bir şekilde deneyin 😍

mca bizim masa yok henüz almadık 😂😂 köy yeri olunca yerde yemek yiyoruz. Ama koltukta çok güzel oluyor 😅

• mca bunu yanıtladı.

ceren1998 askim bizim Standart hep beylerbeyi göbek (raki) iceriz🤣

incinmissindedi eldeki imkanlarla herşey güzel olur zaten🤭😉 anım tadını çıkarmaya bakın😁

belladonna, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

mca ayda toplasan 2 defa yatak kullanmıyoruz 😂😂😂biz koltuk seviyoruz tekli koltukta üzerine çıkıp koltuk sırtına tutunarak zıplamak gibisi yok 🔥

mirzaarel-12 ne güzel bencede farklılık iyiydir yatak zevkli gelmiyor bszen 🤭

hayatsevinceguzell vala bende anlamadım zırt pırt hamile kalıyorum 😂. Kasımda 4 yılım bitiyor cnm, bende 3. Çocuğa 28 haftalık hamileyim. Oglum 10 aylıkken kızıma hamile kaldığımı öğrendim, kızım 6 aylıkken de şuan ki bebege hamile kaldığımı öğrendim. 2. De istiyerek oldu ama 3. Sürpriz