incinmissindedi çok güldüm 😅
Yansın Geceler🔥
ceren1998 bende vala ama belli etmedim 😂
incinmissindedi bence çok önemli hatta bazen bir sevişmede hiç konuşmadan göz göze bakarak çoğu şey anlatılabilir 🤭
mca kız benimki sokuluyor ya kafasını boynuma gömüyor ben boşalana kadr
incinmissindedi 😂😂borçları dertleri ilişki anında dişarda bırakın sen konuş
incinmissindedi evet icmekten bahsetmistim 🙈 ver kiz tatli biseye karistir oda yesin sende ye belki sende ilk adimi atmis olursun 😜
Moonlight_ eşim de bana içmemi söylüyor hayatta içmedim:)
Moonlight_ hamileyim ben olur mu bana bilmiyorum ama bu gece yapamam sanırım bizim kız fena hasta ve çok huysuz
mirzaarel-12
1- önce yumuşak sonra sert
2-tepeden tırnağa yalamasını,huylanıyorum öperken bacaklarımı ama hoşuma gidiyor biraz isve,cilve yapmak daha iyi oluyor 😁😘
3-off alev alev yanıyorsun birçok şey söyler aslında😛
4-birbirimize sarılıp uzaniriz ten tene 🥰
ceren1998 ben iciyorum esimle karsilikli iceriz hatta gittigimiz bi mekan var arkadasimizin yeri orda iceriz arada kulise gecer kacamaklar yapariz o kafayla farkli oluyor tabi zil zurna sarhos olmuyoruz🤣
incinmissindedi ay ozamann sen alma bosver esine ver bolca😜 cok gecmis olsun canim bu ara cocuklar hep hasta ya insallah cabucak gecer🫂🤍
incinmissindedi ahahha alemsin ben beni domaltts diyemem ya 😅😅😅😅
Moonlight_ inşallah canım çok saol. Eşim sabah sabah beni fikfik için uyandırdı 😅😅 gece ha bire sırnaşıyırdu anlamam lazımdı
minikooo vala konu açılsın diye dedim hatta ilişkideyken dedim belki birkaç kelime kullanır diye yok kullanmadı 😅.
Moonlight_ bu sene tatile gideceğiz eşim içelim diyor bilmiyorum 🤭
incinmissindedi şey yapın yönlendirin böyle dur şöyle yap gibi
mca inşallah yapabilirim 😂😂 gel koltuk da fln yapalım diyorum da gelmiyor, gelse orda daha rahat olurum
incinmissindedi ay niye gelmiyormuş ben yatakta yapmatan sıkılınca kocama diyorum mesela sıkıldım diye salonda yapalım kabul ediyor ki bazısı sever bazısı bu ne der ama masanın köşesine oturunca da zevk veriyor bir kaç aydır ara da bir yapıyoruz zevkliymiş. Önceden bilmezdim garip geliyordu okurken burda ama söylenen kadar var ateşlendiriyor tuhaf bir şekilde deneyin 😍
mca bizim masa yok henüz almadık 😂😂 köy yeri olunca yerde yemek yiyoruz. Ama koltukta çok güzel oluyor 😅
ceren1998 ic kiz nolcak dicem linc yermiyim bilmiyorum 🤣