ayazz valla ne.biliyim.ben kavga edince öyle düşünüyorum ama normal zamanda da bazen düşünüyorum neler için nelerden vazgectim bi çocuklarım için pişman değilim ama hiç böyle bi evlilik hayal etmedim söylediklerinin hiçbirini yapmadı beni ailemden soğuttu kendi ailesini on plana çıkarttı gotjnu kipirdatmiyo eve çıkmak için sıgintı gibiyiz resmen kendi şuan disarda arkadaslariyla ben onun anası babasiylayim bve onun için kariyerimi.bitirdim cocuk.bakiyorum çocuklarıma feda olsun ama böyle bi adam olduğumu bilsem yüzüne bakmazdım diyorum iyi insan bana kötülüğü dokunmadı ama böyle de evlilik olmaz diyorum bosanma süreci de geçirdik hiç oralı olmadı bırakmam deyip durdu
Evlendiğine pişmanlık
momd neden kendi kendini küçümsüyorsun, mutsuz bir evlilikte Kafayi yemektense, ayrilir tabiri caizse erkek gibi kendi ayaklarimin ustunde dururum💪🏻💪🏻
rouge_ sen bensin😂 👏👏👏
rouge_ ☺️🩷🌸
karamelek21 tabiki ayaklarımın üzerinde dururum tabiki kpss hazırlanıyorum da ayrıca hobi olarak yaptım bir mesleğim vardı geri baslıcaö kendimi küçümsemiyorum evlilimde de mutluyum ama zaman zaman kavga tartışma olursa büyük kavgamız yok bir trip küsmede fevri hareket edip kafada senaryo kuruyorum şöyle yaparım böyle yaparım gibisinden ama hepsi sonra geçiyor. Doğru insan doğru es önemli
mrvehl
Sevmediğin biriyse pişman olursun. Sevdiğin biriyse yaşadığın hergüne şükür edersin.
- Düzenlendi
mrvehl pisman degilim ama pisman olsaydim cocuklarim icin katlanmazdim cocuklarim beni mutlu görmeli düsünsene sen evliliginde mutlu degilsin peki bu mutsuzlukla pismanlikla cocuklarina ne kadar faydali olabilirsin? Zamanla depresif sinirli bi insan olup cocuklarina bile tahamüllün kalmazsa? Sirf bu adamla evlendim diye ömrümü adamak zorunda degilim istemiyorsam duygularim degistiysa bosanir yoluma bakarim..
Evlilikten pişmanlık değil de bazen diyorum yiyip içip gezseydim 40ta falan evlenseydim doya doya yasasaydim hayatı diyorum
Elisam2022 bende onu diyorum. D