o_hayat_benim lgrth çekemez ben ona karşı netim ama o gece ne olduysa birden oldu asla yapmam olmaz dediğin herşey başıma geliyor lanet ediyorum böyle işe ben☹️😕
incinmissindedi o_hayat_benim bence hey yaptın o hatayı açık açık onada da sert bi dille söyle bi baktın başka bi gün gene geldi bilerek aynı şeyi yaptı sen ona tekrar baglanana kadar, buna izin verme. artık daha sert durman lazım yoksa hep gelip kalır ve yanaşmaya başlar
o_hayat_benim incinmissindedi gelse bile eve girmeyecek dışarda görüp gidecek çocuğu o yüzden rahatım
o_hayat_benim lgrth yarım saat önce mesaj atmış sınırlarına izinsiz girdiysem özür dilerim demiş bende dedim ki ben istemeseydim elin elime değmezdi uzun süredir istekliydim bidaha böyle bişey yaşanmayacak dedim tamam demiş
o_hayat_benim lgrth bulamaz artık kızım dışında aramamasını söyledim O günden de bahsetmemesi konusunda uyardım
Eskobar o_hayat_benim illa biriyle olunca alınmaz ki zevk Aletler falan var bunun için bi şans ver derim
o_hayat_benim Eskobar ben o aletlere pek sıcak bakmıyorum ablam annem falan bulsa evde görse çok utanırım 😂😂
dertetmempertederim2 Sutlucikolati he bende bilmiyodum olayı neuse. Amaan olmuş aşko bişiler olsun sağlık olsun napalım 😊 (😂)
1prensesannesi o_hayat_benim Yani evli değilmişsin Allah’tan ama tabi boşandığın için günaha girmişsin tövbe et Rabbim kabul eder tövbeleri.
o_hayat_benim 1prensesannesi o geceden sonra yüzlerce kez tövbe ettim namaz kılıp inşallah kabul olmuştur 🥺
Eskobar o_hayat_benim bende bakmıyorum ama dene derim şu titreşimliler falan iş görür herhalde mecbur olunca denenmedik şey bırakmayız😂
gizew o_hayat_benim Böyle şeyleri paylaşıp,başka insanları şahit tutmanız doğru değil. Yapacağınız şey,tüm kalbinizle tövbe edip,tekrarının yaşanmaması için tedbir almanız.Allahın gizlediği bir şeyi açığa vurmak,anlatmak size fayda sağlamaz.