o_hayat_benim bastırmana gerek yok nırmal birşey
Çok pişmanım ne yapıcam şimdi 😢
o_hayat_benim Yani büyütme kendi içinde, kendini de suçlama. Tekrarı olmasın diyosan da yalnız kalmayın
Medusa yalnız kalma gibi bir durum olmayacak artık kızını halka açık alanda görüp gidecek
Eskobar evet ama ben evlenmeden ilişkiyi doğru bulmuyordum büyük konuşmamak gerekiyormuş
lgrth ben aslında normalde unuttum onu tamamen yoluma bakıyordum asla aklıma gelmiyordu birden çıkageldi ne bileyim şeytana uydum ama pişmanım
o_hayat_benim yapicakk bisey yok canım bundann sonrasina bak ❤️
o_hayat_benim nefis işte ateşle barut yan yana olmuyor aynı çatı altında ne kadar tutsanda muhakkak olur bir şeyler baştan o kapıyı açmamak lazım neyse canım bunu kullanarak tekrar kendisine çekmesin de
lgrth yasak şeyler tatlı gelirmiş canım insana Allah korusun
lgrth çekemez ben ona karşı netim ama o gece ne olduysa birden oldu asla yapmam olmaz dediğin herşey başıma geliyor lanet ediyorum böyle işe ben☹️😕
o_hayat_benim bence hey yaptın o hatayı açık açık onada da sert bi dille söyle bi baktın başka bi gün gene geldi bilerek aynı şeyi yaptı sen ona tekrar baglanana kadar, buna izin verme. artık daha sert durman lazım yoksa hep gelip kalır ve yanaşmaya başlar
o_hayat_benim bir şey dedi mi sonrasında
lgrth yarım saat önce mesaj atmış sınırlarına izinsiz girdiysem özür dilerim demiş bende dedim ki ben istemeseydim elin elime değmezdi uzun süredir istekliydim bidaha böyle bişey yaşanmayacak dedim tamam demiş
incinmissindedi gelse bile eve girmeyecek dışarda görüp gidecek çocuğu o yüzden rahatım
o_hayat_benim hatasının farkına varmış bari en azından
ceren1998 huyumu biliyo çünkü oda şaşırmış böyle bişey yaşandığı için
o_hayat_benim böyle olacağını nerden bileceksin ki yoksa almazdın eve
ceren1998 sanki ona kendim isteyerek davetiye vermişim gibi hissediyorum 😓
o_hayat_benim yine de yüz bulmasın da neyse
lgrth bulamaz artık kızım dışında aramamasını söyledim O günden de bahsetmemesi konusunda uyardım
o_hayat_benim illa biriyle olunca alınmaz ki zevk
Aletler falan var bunun için bi şans ver derim