1prensesannesi o_hayat_benim Yani evli değilmişsin Allah’tan ama tabi boşandığın için günaha girmişsin tövbe et Rabbim kabul eder tövbeleri.
o_hayat_benim 1prensesannesi o geceden sonra yüzlerce kez tövbe ettim namaz kılıp inşallah kabul olmuştur 🥺
o_hayat_benim Eskobar ben o aletlere pek sıcak bakmıyorum ablam annem falan bulsa evde görse çok utanırım 😂😂
Eskobar o_hayat_benim bende bakmıyorum ama dene derim şu titreşimliler falan iş görür herhalde mecbur olunca denenmedik şey bırakmayız😂
gizew o_hayat_benim Böyle şeyleri paylaşıp,başka insanları şahit tutmanız doğru değil. Yapacağınız şey,tüm kalbinizle tövbe edip,tekrarının yaşanmaması için tedbir almanız.Allahın gizlediği bir şeyi açığa vurmak,anlatmak size fayda sağlamaz.
o_hayat_benim gizew şahit tutmakla alakası yok burda herkes herkese herseyini anlatıyor değil mi niyet önemli benim niyetim bu değildi sadece bi nebze içimi dökmekti sen bence olayı çok farklı anlamışsın 😇
Eskobar o_hayat_benim kullan derim böyle bastırmayla olmaz tadını alınca boşluğa düşer insan Rabbim sana güzel kapılar açsın Bir an önce başından o bela defolup gitsin
sjsjsj_ o_hayat_benim öyle bir anlatıyorsun ki eşini aldatmış gibi eski eşin evet boşandığı için zina tövbe et bir daha yaoam
o_hayat_benim Elisam2022 o günden sonra hiç konuşmadık inanır mısın yani sadece görüntülü arar kızını görür 2 dk hemen kapatırım mesajlaşmadık bile o günden sonra hiç normalde yazardı ama yazmıyor şuan bu yüzden içim rahat 😇