o_hayat_benim Eskobar ben o aletlere pek sıcak bakmıyorum ablam annem falan bulsa evde görse çok utanırım 😂😂
Eskobar o_hayat_benim bende bakmıyorum ama dene derim şu titreşimliler falan iş görür herhalde mecbur olunca denenmedik şey bırakmayız😂
o_hayat_benim 1prensesannesi o geceden sonra yüzlerce kez tövbe ettim namaz kılıp inşallah kabul olmuştur 🥺
gizew o_hayat_benim Böyle şeyleri paylaşıp,başka insanları şahit tutmanız doğru değil. Yapacağınız şey,tüm kalbinizle tövbe edip,tekrarının yaşanmaması için tedbir almanız.Allahın gizlediği bir şeyi açığa vurmak,anlatmak size fayda sağlamaz.
o_hayat_benim gizew şahit tutmakla alakası yok burda herkes herkese herseyini anlatıyor değil mi niyet önemli benim niyetim bu değildi sadece bi nebze içimi dökmekti sen bence olayı çok farklı anlamışsın 😇
Eskobar o_hayat_benim kullan derim böyle bastırmayla olmaz tadını alınca boşluğa düşer insan Rabbim sana güzel kapılar açsın Bir an önce başından o bela defolup gitsin
sjsjsj_ o_hayat_benim öyle bir anlatıyorsun ki eşini aldatmış gibi eski eşin evet boşandığı için zina tövbe et bir daha yaoam
o_hayat_benim Elisam2022 o günden sonra hiç konuşmadık inanır mısın yani sadece görüntülü arar kızını görür 2 dk hemen kapatırım mesajlaşmadık bile o günden sonra hiç normalde yazardı ama yazmıyor şuan bu yüzden içim rahat 😇
mrvehl o_hayat_benim kolay değil kac yıllık evliydiniz bilmiyorum ama ikijzide bekarmissiniz belki ikiniz de güzelce konusamadiniz bi yanınız istedi olabilir çok doğaldır. Ama tam tersiyse aman de ve arkanı dön bi kere yüz göstersen hep aynılarını yapar erkek milleti bu
o_hayat_benim mrvehl bizim için herşey tamamen bitti hani bazı şeylerin asla geri dönüşü olmaz ya bizimde öyle… sadece çocuk için herşey aldatma olmasaydı ama ne olursa olsun onu affederdim ben ona başta da söyledim affetmeyeceğim tek şey ihanet dedim bile bile yaptı şimdi götümde geziyo evlenelim diye ama olmaz artık çünkü bu hatayı o değilde ben yapsaydım benim adımı çıkarır heryerde kötülerdi beni ben ona bebeği gösterdiğime şükür etsin o gece de herşey nasıl oldu bilmiyorum ama eğlence olarak sayıyorum tekrarı olmaz 😇