• Muhabbet
  • Çok pişmanım ne yapıcam şimdi 😢

o_hayat_benim ikinizde bekarsınız bence sıkıntı yok. İnsan istiyor kendini mutlu etmek ettirmek. Kendini üzme bunda hiç bir sıkıntı yok. Bu kadar sıkıntı olduysa senin için bir daha dikkatli olursun. Ama dediğim gibi kendini üzme eski eşin ikinizde bekarsınız.

o_hayat_benim ay bismillah dedim ne olmus hic yapmadığınız bisey sanki bu kadar panik tamam olmamalıydı ama bosver amaan zaten yapmışsın bare tadını cıkar derdin bu olsun bisey olmaz o an istedin yaptın bitti gitti sadece kendini seni aldatan birine yine baglama aman aman yoksa sorun yok

o_hayat_benim baştan sona kadar okudum ve bişey olmaz diyenlere hayret ettim 😳
    Nasıl bişey olmaz yahuu adam aldattı neler çektirdi ve zor toparlandı durumu yumuşatmaya hiç gerek yok hatalısın bunu istiyordu oda zaten elde etti
    Yaşadıklarını unutma ve artık sadece kızı için olsun hayatında gece kalması falan çok saçma buna ortam hazırlamamalısın ben olsam aynısı yaşanırmıydı evet yaşanırdı
    Sen çok aşıkken yaşadın bunları birden bitemez mesafe mesafe böyle olacağı belli yani
    Bide eski eşiyle olmasını hoş karşılayanda olmuş yani daha iyi diye ne alaka yahu ha boşandığı eşi ha başkası
    Hata yaptım diyorsan ders al ve tövbe et bir daha da izin verme
    Günahında sevabında değilim ama bütün yaşadıklarında derinden üzüldüm😢
    Karar vermek de bana düşmez bu benim fikrim hoş değil etikte değil

Eskobar senin yorumunu okuyunca baktim eski postuna yani cok doğru olmamis olmamaliymista ama is isten geçmiş

o_hayat_benim yani eski postuna baktım sana çok çektiren biriymiş. Üzülme sebebin sana çektiren biri ile olman mı yoksa dini boyutu mu bilmiyorum ama dini açıdan o bir yabancıdan farksı şuan eski eş olsa bile, hatadır yapmışsın uzun süre birliktelin olmamış eski eşle yanlız kalınca büyük ihtimalle cinsellk kaçınılmaz eğer mantıken istemiyorsan sana tavsiyem yanlız kalma empati yapııom senin durumun da olsam kesinlikle aynı hatayı yapardım nefsime o kadr güvenmem o yüzden yanlız kalmamaya çalışırım bide seni aldatmış sen aylar sonra onla olmuşsun ama eminim o boşandı süreçte bile kadından kadına koşmuştur kendine haksızlık etme eziyette etme hatanın farkındasın bir daha yapmamaya çalış çok daha iyilerine layıksın

o_hayat_benim İzin verme bir kere kurtulmussun diğerine kalırsa zor boşanırsin. Ailen arkandaysa şuan birde onları yüz üstü bırakırsın barışırsan. Git ertesi günü hapı al böyle git gel hamile bırakmasın seni. Bişey olmaz diyenlere de katılmıyorum adam aldatmış böyle biriyle tekrar beraber olmak çok yanlış birşey ( tabi post sahibi farkında ona lafım yok) . Seni tekrardan kafese kapatmak niyeti bacım ilerleyen zamanlarda allem eder kallem eder ikna etmeye çalışır seni. Evliyken bir faydası olmamış sana gelmiş evlenelim diyor valla pes ya ne yüzsüz maymun çıkmış ex’in

o_hayat_benim onu cok özledim diyo

Onca çekmişsin bunu düşünmek bile hata emin ol yine olsa yine aynı şeyleri belki daha fazlasını yaşatacak sana

Eskobar gece kalma durumu mecburiydi cünkü başka şehirden geldi ve kalacak yeri yoktu aslında Allah belamı verse keşke kalmasını biraz da ben istedim 🥺

SuVeAtes ben net konuştum ona asla bidaha bizden olmaz dedim o yüzden yaptı bunu zaten ve ben zaten adet düzenleyici içiyorum doktor bu ilaçla hamile kalmazsın demişt

momd yalnız kalma durumu her zaman olamaz uzakta yaşıyor zaten ve bidaha buraya gelmemesini söyledim dışarda göstericem kızı

• momd bunu yanıtladı.

pid asla yapmayacağım şeyler arasında bu arada 😂😂

• pid bunu yanıtladı.

Eskobar İnan ki kendime bile inanmıyorum ona bukadar kızgın ve kırgınken nasıl teslim oldum aklım almıyor çok üzülüyorum ama asla tekrarı olmayacak

ceren1998 gece geç vakitte geldi aslında arabada kalırım dedi dışarı soğuktu ben izin vermedim aptal kafam kalsaydı arabada donsaydı

o_hayat_benim en iyisi o yada eve gelecekse biri daha evde olsun ki yakınlaşma olmasın suçlama kendini olan olmuş çevrene anlatma olmamış say