rouge_ teşekkür ediyorum teselli için 🥹
Çok pişmanım ne yapıcam şimdi 😢
momd olmamış sayamıyorum aklımdan çıkmıyor hiç 😞
perimasali802_ içmedik ikimizde ama yakınlaşmak saniyeler içinde gelişti ve bittiğinde o yatakta ben ve vicdan azabım kaldık okadar zordu ki sabah olmak bilmedi 😞☹️
- Düzenlendi
o_hayat_benim o seni ilgilendirmez essek kadar adam kalacagi yeride bir zahmet kendi ayarlasin,o kadar oteller var, parasi yoksada en kötü ihtimal araba da yatar,yani bu sebeb deyilki,ve bunu bir kere yaptiysan devami gelir o yüzü senden aldi bir kere.. senin hayatin sen bilirsin ama bu kdr çektirmiş sana tekrardan güvenecek olanda sensin, istiyorsanda git baris,eski kocanda olsa bu yaptiginiz zina..
o_hayat_benim her affediş bi aldanıştır.huylu huyundan köylü köyünden vazgeçmez…
o_hayat_benim kız bacımm sen uygulamalı yapmışsın zaten ne gerek var 🤣 şaka bi yana tövbe et
pid töbe 😂😂
o_hayat_benim kız evliyken başkasınla birlikte oldun sandım bu kadar yüklenme kendine eski eşin sonuçta belki dışardaki insanlar normal karşılamaz ama olmş olan sen dua et hamile kalmazsın inşallah
o_hayat_benim
Bende şöyle geriye dönük postuna baktım tam hatırlayamadım kim olduğunu ama seni biriyle aldatmıştı sanırım ..
Yaşanmasaydı iyi olurdu ama senin zaafından yararlanmasın eğer bu kadar pişmansan dikkatli olmalısın. Sonuç olarak hatalı taraf kendisi . Seni üzen o affetmemesi gereken sensin böyle bir hatayı ben anlayamadım nasıl yaptın.
o_hayat_benim ya ben sana çok kızdım şuan o postuna şahit olmuştum eşin dükkanda biriyle buluşmuştu küçük bi kızdı galiba sende dükkanı dağıtıp kıza saldırmak istemiştin izin vermeyip seni darp etmişti buraya da fotoğraf atmıştın o degilmiydin sen
Sutlucikolati bizim rahatlık şakamı skdjfnns
o_hayat_benim oha evlisin eski eşinle beraber oldun sandım bekarmışsınızz yani yine de normal değil benim için ama evli olmamanız iyi
Kendi yıpratıyorsun bencede hatanın farkında ol zaten çünkü neler yaşatmış adama zaafıma yenik düştüm olmaz öfken mesafen olmalı kızgınlıgın bitmiş belliki arabada soğukta kalmasın demek kadar vicdan yapmışsın eski eşin olması ilişkiyi zinadan çıkrmıyo orası ayrı bir konu okurken şunu düşündüm ya yüz bulursa demişsin yüz bulamazsa ve amacı ileri gidip barışmaksa ve bu yaşadığınız şeyi ifşa edip aileni hayal kırıklığına uğratır sana ne gibi bir etkisi dönüşü olur şuan ondan korktum bence bir süre sesini bile duymasın çocugunu arıyorsa direk çocuga ver bir süre irtibat kurma başbaşa kalma sakin yerlerde bulunma ki amacı yüz bulmak olmasın dikkat et kendine 😊🥲
Cicikiz evet ben ta kendisiyim 😞
Meraktan benim babam yok anlatacak tek kişi annem ve annemde ona asla inanmaz bu yönden çok şanslıyım
Bubenimoykumm yemin ediyorum ki asla hatırlamıyorum sanki 1 saniye içinde gelişti herşey 😢🥺
yenigelinn tedavi oluyorum hamile kalmam mümkün değil şuan ve ilaç kullanıyorum Zaten ❤️
pid dünden beri kaç kez tövbe ettim bir bilsen 🥹
egce affetmedim onu asla affedemem de zaten yaptıklarını unutamam ama bu hatayı kendime yaptığım için asla kendimi affetmicem
o_hayat_benim ikinizin libidosuda yükselmiş canım ateşle barut gibi yabancı olsa yapmazdın ama eski eşin olduğu için olmuş böyle durumlarda bir arada bulunmamaya dikkat et