• Muhabbet
  • Çok pişmanım ne yapıcam şimdi 😢

Eskobar gece kalma durumu mecburiydi cünkü başka şehirden geldi ve kalacak yeri yoktu aslında Allah belamı verse keşke kalmasını biraz da ben istedim 🥺

SuVeAtes ben net konuştum ona asla bidaha bizden olmaz dedim o yüzden yaptı bunu zaten ve ben zaten adet düzenleyici içiyorum doktor bu ilaçla hamile kalmazsın demişt

momd yalnız kalma durumu her zaman olamaz uzakta yaşıyor zaten ve bidaha buraya gelmemesini söyledim dışarda göstericem kızı

• momd bunu yanıtladı.

pid asla yapmayacağım şeyler arasında bu arada 😂😂

• pid bunu yanıtladı.

Eskobar İnan ki kendime bile inanmıyorum ona bukadar kızgın ve kırgınken nasıl teslim oldum aklım almıyor çok üzülüyorum ama asla tekrarı olmayacak

ceren1998 gece geç vakitte geldi aslında arabada kalırım dedi dışarı soğuktu ben izin vermedim aptal kafam kalsaydı arabada donsaydı

o_hayat_benim en iyisi o yada eve gelecekse biri daha evde olsun ki yakınlaşma olmasın suçlama kendini olan olmuş çevrene anlatma olmamış say

momd olmamış sayamıyorum aklımdan çıkmıyor hiç 😞

perimasali802_ içmedik ikimizde ama yakınlaşmak saniyeler içinde gelişti ve bittiğinde o yatakta ben ve vicdan azabım kaldık okadar zordu ki sabah olmak bilmedi 😞☹️

o_hayat_benim o seni ilgilendirmez essek kadar adam kalacagi yeride bir zahmet kendi ayarlasin,o kadar oteller var, parasi yoksada en kötü ihtimal araba da yatar,yani bu sebeb deyilki,ve bunu bir kere yaptiysan devami gelir o yüzü senden aldi bir kere.. senin hayatin sen bilirsin ama bu kdr çektirmiş sana tekrardan güvenecek olanda sensin, istiyorsanda git baris,eski kocanda olsa bu yaptiginiz zina..

o_hayat_benim kız evliyken başkasınla birlikte oldun sandım bu kadar yüklenme kendine eski eşin sonuçta belki dışardaki insanlar normal karşılamaz ama olmş olan sen dua et hamile kalmazsın inşallah

o_hayat_benim
                    Bende şöyle geriye dönük postuna baktım tam hatırlayamadım kim olduğunu ama seni biriyle aldatmıştı sanırım ..
                    Yaşanmasaydı iyi olurdu ama senin zaafından yararlanmasın eğer bu kadar pişmansan dikkatli olmalısın. Sonuç olarak hatalı taraf kendisi . Seni üzen o affetmemesi gereken sensin böyle bir hatayı ben anlayamadım nasıl yaptın.

o_hayat_benim ya ben sana çok kızdım şuan o postuna şahit olmuştum eşin dükkanda biriyle buluşmuştu küçük bi kızdı galiba sende dükkanı dağıtıp kıza saldırmak istemiştin izin vermeyip seni darp etmişti buraya da fotoğraf atmıştın o degilmiydin sen

o_hayat_benim oha evlisin eski eşinle beraber oldun sandım bekarmışsınızz yani yine de normal değil benim için ama evli olmamanız iyi