perimasali802_ benim ona karşı hislerim tabiki hala var sonuçta 9 yıldır tanıyorum 3 senelik evliydik okadar kolay değil unutmak evet nefret ediyorum ama seviyorum hala sanırım 😕😭☹️
Çok pişmanım ne yapıcam şimdi 😢
o_hayat_benim sinir getirme tepemden sana en agır ihaneti yapmış birini nasıl hala sevebilirsin bu sevgi degil baska bisey o da senin kendinle olan sorunların gelişim kitapları mı okuyorsun psikologa mı danısıyorsun ne yaparsan yap ama ondan uzak dur bisey yasadınız diye hemen gine yelkenler hop su . belki canın o an seks istedi tamam biraz da adamı sen kullan hep erkekler mi kullanıcak oh sefan olsun dedik de git yine baglan demiyoruz aman aman
o_hayat_benim olmuş bi hata bidaha yapma hazır kurtulmuşsun boşver
rouge_ ben zaten psikoloğa gidiyorum fulsac adlı ilaç kullanıyorum ama ne bileyim içimde ona acıma hissi var 😞 ve tabiki o beni kullanmadı sonuçta iki taraflı istedik oldu bitti tekrarı olamaz
Cicikiz denenmiş denenmez asla ve asla yeniden bir araya gelemeyiz bi hataydı olmaması gerekiyordu oldu ne yapayım çocuğum var benim kendimi paralayamam unutmam gerekiyor bu hatayı yoksa kendime eziyet eder dururum sürekli
o_hayat_benim ben ilaclı tedaviden bahsetmiyorum ama gidiyorsan zaten doktorun gerekli terapiyi yapıyordur diye düsünüyorum sen gelen yorumlardan kaynaklı da iyice gaza gelip yumusama o adama karsı hazır kutulmussun mis cünkü biz adamın sana yaptıgını bilmeden yorum yapıyoruz bisey olmaz falan diyoruz onu dememizin amacı adamla barıs degil kendini üzme demek istiyoruz
rouge_ yok canım merak etmeyin barışma yeniden evlenme gibi bir durum söz konusu olamaz
o_hayat_benim asla tekrarı olmayacak
Bunu duymak güzel tepkini koy ve onada söyle hayatımın hatasısın kızın için varsın de umuda falan kapılmasın sksnler onun umudunada pzvnk
o_hayat_benim cehennemin dibinde kalsın bi bardak suya muhtaç kalsa bile verme kızı için ne yapmak istiyorsa nasıl baba olmal istiyorsa öyle olsun
Sutlucikolati geçmiş tabi ama yumuşatılmasına şaşırdım bide birden fazla yorumu öyle görünce kendimi sorguladım kolay şeyler yaşamadı ve affederse eminim aynısını yaşıycak
Eskobar affetme gibi bi durum olamaz bikez yapan bidaha yapar bizim için evlilik bitti o gün
o_hayat_benim boşandığından beri cinsel isteğini bastırıyormusun
Sevgi sözcüğü kullanma gözünden uzak olsun gönlündende çıkar
Boşandın diye cinselliğin olmayacak diye birşey yok illa biriyle olacak diyede birşey yok
Olacaksada eğer başkasıyla ol başkasıyla olsan bu kadar kızmazdım üzüldüm
Ama vicdan azabınada gerek yok tiksiniyorsun biliyorum bunu atlatmak için dertlenme lütfen boşver artık farkındasın zaten herşeyin bu daha güzel
o_hayat_benim olabilir her insan hata yapar. Önemli olan hatanı anlayıp bi daha öyle bi yanlış yapmamakkk
Eskobar Cinsel dürtülerimi bastırıyorum daha kimseyle bi münasebetim olmamıştı ama okadar da istekli değildim
o_hayat_benim tamam kolay değil ama bir yanin affet diyor ama peki yaşadıkların
Uzak dur canim yani yinede senin hayatın ama sana yapılanları da unutma iyi gözükmeye çalışıyor şerefsiz
o_hayat_benim Eğlendim kovdum de geç ya, ne takıyosun bu kadar😂😂
Eskobar dedigim gibi postunu okuyana kadar asiri asiri takilinicak bisey degildi bana gore ama aldatilmanin affi yok
Sutlucikolati haklısın ama işte bende bi hataya düştüm