• Muhabbet
  • Çok pişmanım ne yapıcam şimdi 😢

Eskobar rabbim doğru insanı karşına çıkarır inşallah ehline denk gelmeyen herşey ziyan oluyor
Bunu biriyle ol gibi algılama exten next olmaz
Yanlış oldu yanlış kişiyle oldu ama kızın var ayakta dik dur

o_hayat_benim olabilir her insan hata yapar. Önemli olan hatanı anlayıp bi daha öyle bi yanlış yapmamakkk

Eskobar Cinsel dürtülerimi bastırıyorum daha kimseyle bi münasebetim olmamıştı ama okadar da istekli değildim

o_hayat_benim tamam kolay değil ama bir yanin affet diyor ama peki yaşadıkların
    Uzak dur canim yani yinede senin hayatın ama sana yapılanları da unutma iyi gözükmeye çalışıyor şerefsiz

Eskobar @o_hayat_benim kesinlikle bende katılıyorum neler yaşattı..ateşle barut yan yana durmaz bu şekilde yumuşatmaya çalışmasın..boşluktasın onun tenine alışıksın özlediğini düşünmen normal..kesinlikle aşıp yoluna bakman lazım

Medusa yalnız kalma gibi bir durum olmayacak artık kızını halka açık alanda görüp gidecek

Eskobar evet ama ben evlenmeden ilişkiyi doğru bulmuyordum büyük konuşmamak gerekiyormuş

lgrth ben aslında normalde unuttum onu tamamen yoluma bakıyordum asla aklıma gelmiyordu birden çıkageldi ne bileyim şeytana uydum ama pişmanım

o_hayat_benim nefis işte ateşle barut yan yana olmuyor aynı çatı altında ne kadar tutsanda muhakkak olur bir şeyler baştan o kapıyı açmamak lazım neyse canım bunu kullanarak tekrar kendisine çekmesin de

lgrth çekemez ben ona karşı netim ama o gece ne olduysa birden oldu asla yapmam olmaz dediğin herşey başıma geliyor lanet ediyorum böyle işe ben☹️😕

o_hayat_benim bence hey yaptın o hatayı açık açık onada da sert bi dille söyle bi baktın başka bi gün gene geldi bilerek aynı şeyi yaptı sen ona tekrar baglanana kadar, buna izin verme. artık daha sert durman lazım yoksa hep gelip kalır ve yanaşmaya başlar