• +18
  • Dayanamıyommm 🫣

yenigelinn Kocaya trip atılmaz ne olursa olsun gece yatağa küs girilmez. Hadi girdin ateşle barut yan yana durmaz 😁 kendine yazık etmişsin

yenigelinn Çocuk yoksa doya soys fantezilere doyun çocuktan sonra biraz kısıtlanıyor bebeler büyüyene kadar. Ah ah valla şimdi diyorum iyi degerlendirmisism o çocuktan önce her gün bazen gün aşırı bile olurdu şimdi 2 günde bir anca

yenigelinn inadimdan konuşmam ama konustururum al dusunu sür kremini giy seksi geceliği geç yatağına dön kıçını hafif ona doğru domal bak nasıl abaniyor

Bubenimoykumm ya trip atmadm kırgındım yatakta ayaklarımızı birbirine değdirmeden uyuyamayz zten ama dediğin gibi ateş barut bi anda patladı 😂😂😂

SuVeAtes 5 aylık hamileym normalde söylüyorm zten eşime vakit bulduğmuz an yapış diyorm sonra loğusalıktr şeydir derken ayrı düşcez iki işe gidiyor işte vakit buldukça değerlendirmeye çalışyorz 🥹

mirzaarel-12 yok kız keçi inadı var bunda öyle şeylere kanmıyo maalesef yinede inat yaptm konsmadm bi kaç gün geldi öptü flan hiç yüzüne bakmadm ama bugün yelkenler fora 🥲😂😂

yenigelinn 2013 de evlendik. Bizim evlilik mottomuz 🥰yatağa küs girilmez.

hh56 o an aklıma öyle bi cilve kur yapmak gelmemişti ama aniden oldu 😂😂

• hh56 bunu yanıtladı.

hh56 hahahha bende duramıyom da benim koca cezalı 😂😂 geçen gün ben doruklara çıkamadan o çıktı indi bile bende ceza verdm 😂😂😂

yenigelinn biz her zaman ama her zaman doruklari yaşamadan inemiyoruz benim doruklara çıkmamı daha çok seviyor ama bugün izin verdim zor tutuyoruz kendimizi hergun hergun olmaz diyerekten 😅

hh56 bizde öyleyiz de o an boşlukta bulunmuş belki 1 hafta olmuştr cezası bitmedi 😂😂

• hh56 bunu yanıtladı.

yenigelinn böyle açık saçık giyin kokular falan saçlarını yap hayırıdr derse canım istedi falan de göster ama elletme azıcık kudurt geri çekil istemiyorum de o kudurunca zaten atlar üstüne 😆

lolopoo ohoo onun üstüne oldu bitti hatta o günden beri cezalı şuan olamıyor 😂😂

yenigelinn ahahhaah yine neden cezalı Allahım sen adamı kullanıp atıyorsun galiba 😆

yenigelinn sen herşeyin iyisini bilirsin 😅