• +18
  • Dayanamıyommm 🫣

yenigelinn 2013 de evlendik. Bizim evlilik mottomuz 🥰yatağa küs girilmez.

hh56 o an aklıma öyle bi cilve kur yapmak gelmemişti ama aniden oldu 😂😂

• hh56 bunu yanıtladı.

hh56 hahahha bende duramıyom da benim koca cezalı 😂😂 geçen gün ben doruklara çıkamadan o çıktı indi bile bende ceza verdm 😂😂😂

yenigelinn biz her zaman ama her zaman doruklari yaşamadan inemiyoruz benim doruklara çıkmamı daha çok seviyor ama bugün izin verdim zor tutuyoruz kendimizi hergun hergun olmaz diyerekten 😅

hh56 bizde öyleyiz de o an boşlukta bulunmuş belki 1 hafta olmuştr cezası bitmedi 😂😂

• hh56 bunu yanıtladı.

yenigelinn böyle açık saçık giyin kokular falan saçlarını yap hayırıdr derse canım istedi falan de göster ama elletme azıcık kudurt geri çekil istemiyorum de o kudurunca zaten atlar üstüne 😆

lolopoo ohoo onun üstüne oldu bitti hatta o günden beri cezalı şuan olamıyor 😂😂

yenigelinn ahahhaah yine neden cezalı Allahım sen adamı kullanıp atıyorsun galiba 😆

yenigelinn sen herşeyin iyisini bilirsin 😅

lolopoo hahahaha yok kızzz o malum gün işte herşey güzel gidiyordu bu pat die geliverdi dedm beni bekleseydin bilerek olmadı dayanamadım dha fazla dedi o işini gördü ben yarıda kaldım asıl ben kullanıp atıldm 🫣😂😂 bende biraz trip biraz yasak biraz ceza faln filan işte 😂😂

yenigelinn yazık adama yaaa 😂😂 ahahahha kadınlar neden bu kadar geç boşalıyor of

lolopoo ay bilmiyorm ya ıslanıyorm aslında sonradan bi kuruyor bütn zevkim kaçıyo bu sefer adamın yorgunluğnu düşünüyom bi an önce olayım da bitsin diyom oraya odaklanınca olmuyo dha çok 🥲

yenigelinn kuruduğu an jel yada tükürük kullan devam et kurudum bitti yapma

lolopoo hamileym jelden korkuyom bisy olur die de tükürk deniyoz gene kuruyo

yenigelinn hamileyken kullanılan jeller var doktor bana enfeksiyonum olduğu için vermişti ama kayganlaştirici olarakta kullanılıyormus içeriği tamamen doğal fiyatı biraz yüksek

yenigelinn her kurumada yapman lazım yapmadığın zaman tahriş olur buda seni ilişkiden soğutur