TombulHatun lafa bak hele 🤣
Aaaa acaba nasil oynuyor djdjdj😁
Bir merak 😂
Eskobar kim civdiltiyorrrr 🤣🤣🤣
Yüz verince tâbi astarini da alıyorlar normal 😂😂😂
perimasali802_ evet yaa
- Düzenlendi
perimasali802_ ya cok güzel bisey bence annemde cok güzel yapar o tarz seyleri benim öyle seylerim pek yok cok iyi yüzerim elim makyaja sac bakımına kesimine falan yatkındır güzel pastalar yaparım öyle seyler benimki ama hic birini parayla yapmıyorum kendime yapıyorum
perimasali802_ bende @SuVeAtes @ikiprensesannes @Successfulwoman merak ediyorum aslında itiraf etmek gerekirse hepinizi çok merak ediyorum😁
- Düzenlendi
perimasali802_ ay valla ben burada sürekli muhabbet halinde olduğum herkesi merak ediyorum aynı ortamda bir kısır günü yapsak nasıl olur diye düşünmüyor da değilim 😂 isim veremeyeceğim birini desem birini demesem olmaz 😂
Ama uzun zamandır @successfulwoman @ikiprensesannes @etoile yi görmüyorum neredeler merak ediyorum
Bahtsizbedevi_ Canımsın ❤
Rahat olabilmek için anonim takılıyorum maalesef, diğer forumdakilerin tanıma ihtimaline karşı ne kadar az bilgi o kadar iyi 😇😇
perimasali802_
@etoile etocumu merak ediyorum nerdesin nasılsın askı mı aldın.
Bir de burda biri vardı buradan uzaklaşmıştı onun akıbetini merak ediyorum isminide hatırlayamıyorum. Kocasının gizli bi şeylerini yakalamıştı. Ondan ayrılmayı düşünüyordu. Tam detaylarıda hatırlayamıyorum ama umarım hayatında herşey yoluna girmiştir.
TombulHatun
Bende merak ettim kendimi şu an 😅
Medusa
Ben bir halay çekerim medusam offfff pistte herkes utanır benden o derece djdjdhdhdjdj
perimasali802_
Yılan gibi djfjdjdj
SuVeAtes anladım aşkım özeldende kendini tanıtabilirsin aşkom🤗
perimasali802_ en çok eşim 😂
belladonna O asil duruşunla herkesi mest edeceğine eminimmmm😌
Medusa gözümde canlandıramadm 😂
belladonna yazın gelicem halay çekmezsek olmaz 😂
- Düzenlendi
perimasali802_ ben halay kadınıyım da bella tango vals kadını gibi duruyor 😂😂😂😂
perimasali802_ @successfulwoman sarhosken😂
@belladonna karsisinda anlamayan bir ögrenci oldugunda o cildirma noktasindayken🤣
@llanjalee sexy mexy kiyafetle😜
@Zamansiz_ diyette nefsine hakim olma cabasindayken😂