Kızlar ya doğum yapalı 16 gün oldu psikolojik olarak hiç iyi değilim belkide bu kadar çok yatakta yatalak kalıyorum diyedir. Doğum anı hatırlamam bir yandan hastane psikolojisi ikinci kez dikiş atılması. Şimdide hep düşünüyorum cinselliği çok etkileyecek diye öyle tuhaf görünüyor ki iğrendim kendimde eşim bakayım diyor göstermiyorum, kendimi kötü hissediyorum sanki hep böyle kalacakmışım gibi 🥲🥲
Canım çok sıkkın
bossmom beni kestiler hep böyle mi kalcam dikiş nasıl geçecek karı koca hayatı bitti ben tuvalete nasıl çıkacam hiç uyumadım bu bebek hep böyle uykusuz mu olacak çok ağlıyor susturamıyorum beceriksiz miyim bu süreçte bakım yapamadım çok çirkinim hava alalım desek bebek ağlıyor dışarda herkes bana mı bakıyor vs vs hepsi iki üç ayda geçiyor bebeğin zorladı günler olsada ilk zamanlar gibi olmuyor bence merak etme dikişler geçecek iyileşecek iyi bakman lazım her şey düzeliyor bu süreçte yanlız kalmaman destek alman elinden geldikçe hava alman iyi gelecek çok düşünme düşünürsen delirirsin akışına bırak
bossmom askim 16 gün olmus böyle düsünmen gayet normal ama geciyor üzme kendini..
Benimde her iki dogumumda dikislerim oldu ilkinde kendi hatamdan yirtildi digerinde ebe hatasindan oldu.
Her iki dogumumdan sonra afedersin tuvalete gitmeye korkuyordum agliyordum su tutmaya bile korkardim. Iyilestikten sonra bile hazir degildim iliskiye esimede anlattim yavastan alalim korkuyorum dedim sonra bi bakmisim ben adama yanasiyorum hadi diye🤣 ve hicte korktugum gibi olmadi bu sadece bizim düsüncemiz yapamayiz edemeyiz dedikce korkuyoruz cok gecmis olsun 🌸
- Düzenlendi
bossmom düzelirsin merak etme bende de öyle oldu tam dikiş geçti geçiyor dedim bebek ağlaması da etkiledi vallahi 24 saat çığlık çığlığa ağladını düşün es yok kimse yok yanımda eşim işten geliyordu yemek yemedim yiyemedim için baygınlık geçirecek gibi oluyordum ama geçti mi evet geçti hatta 3. Ayda ben iyileşmiştim bebeğim 8 de gece uykusuna geçiyor vajina düzeldi hepsi geçecek sabır sadece benim dikşslerde makata kadardı ve bide makattan et çıkmıştı sonradan oldu bu enfeksiyon tuttu dikiş kocaman şişmişti doktor patlama durumu yüksek patlatsa yeniden dikiş demişti ayy acısı falan ama emin ol hepimiz de geçti gitti vücudun düzelecek pozitif düşün olumlu düşün bu arada ikinci dikiş korkusu ile kırk kontrolüne gitmedim vajina girişinde bir dikiş açıldı gibi hissettim sadece histe olabilir ama açıldı ve minik şişkinlik var acısı yok hala da gidemiyorum doktora
bossmom ilk zamanlar normal sonradan geçiyor dikis ağrıların gecsin o zaman bu dusuncen de gecer zaten cinselliği de etkilemiyor hatta ilk iliski cok ddaha baska oluyo 🤣