Canım çok sıkkın
bossmom amin canım inşallah sende kolaylıkla atlatırsın🙂 sor bir dönemden geçiyorsun ama bebeğinin tadını çıkar bir daha bu kadar küçük olmayacak doya doya sev okşa bütün ağrılarını dindirir 🙂 40ın çıkınca hiçbir şeyin yok gibi iyileşeceksin gerçi bir süre dokular daha gergin hassasiyet daha fazla olabilir ama geçiyor öyle düşündüğün kadar kötü bir durum yok
bossmom
Yeni Hayatına odaklan 😊
Bahar geldi yaz geliyor derken iyileşmiş olacaksın.
Bubenimoykumm inşallah canım teşekkür ederim
bossmom ilk çocuk mu öncelikle, sakin ol bence bi piknik planı yapın 10 güne bu sizi motive eder, ve daha da toparlanısın. Eşin mangal yapsın sen orda hava alırsın zaten Yenidoğan sürekli uyuyur uyanınca süt verirsin arabada.
incinmissindedi evet ilk çocuğumuz ya bende hayalini kuruyorum dikişlerim iiyileşseydi yapardık. Hatta dün eşime diyordum iyileşeyim çiçek açmış bir tarlaya gidelim fotoğraf çekelim diye çok özledim
İyi olacaksin gerceten ben de ilk doğum yaptimda sürekli ağlıyordum dikişlerden makat kadar dikiş 20 adet vardı bebeğim de stres girdi idi hiç durmuyordu dinlen rahat ol benim gibi stres girme kesinkikle sütun etkilenmesin