karamelek21 birde ben her bogazim agridiginda tuzlu sirkeli su ile gunde 3 defa gargara yaparim, aninda yakiyor ve yumusatiyor bogazi bir dene sende

peynirlimakarnaa geçmiş olsun biraz mide bulandırıcı olacak ama sürekli balgam atmaya bak. Ben her öksürükte bi şekilde atıyordum o yüzden ağır geçirmedim bu sene yoksa bende 2. 3 ay hasta kalıyordum hergün acile gidip serum takardım. Bu sene çözümü bunda buldum

incinmissindedi öksürüğüm falan yok ki burun akıntım bile yok sadece boğazlarım şiş başka hiçbir şeyim yok

Moonlight_ ay bugün aile hekimi de aynısını söyledi aynı sebepten 4. Kez gidince artık alerji olabileceğini söyledi alerji hapı verdi geceleri at uyku yapar dedi bu akşam başlayacağım artık

Bubenimoykumm randevu bulamıyorum ki aldım randevu ama daha 10 günden fazla var randevuma ilçedeyim zaten burda yok merkezde de özel hastane falan da yok yakın tarihe alabileceğim 1 ay olacak neredeyse randevu alalı

gizew artık bende acaba bende mi geçirdim diyorum ramazan bayramı arifesinde aşırı kötü bi grip oldum bayramı o şekilde geçirdim grip geçti boğazım birdaha geçmedi 1 gün acımadıysa ertesi gün tekrar başladı öyle bir döngünün içindeyim şuan

peynirlimakarnaa ben gündüzleri aliyorum gündüz etkisi olsun diye. benim bide alerjik astimim var burun akintisi kasintisi göz sulanmasi kasintisi bogaz kasintisi hapsuruk öksürük hepsini yasiyorum valla
      Hap burun spreyi göz damlasi ve 2 cesit hava kullaniyorum 😂😂😂😂😂

Bahar döneminde alerjik olabilir dediğin gibi. Bol ılık şeyler tüket , bir de bal limon toz zencefil karabiber tarçın karıştırıp günde 2 kaşık yiyebilirsin

Elisam2022 askim alerjisi varsa bal tüketmemeli o hatayi yaptim daha beter oldu megerse Baldanmis cicek bali yasak 😐

Elisam2022 çoook teşekkür ederim kuzum alerji hapı iyi geldi acısı kesildi boğazımın ama sabahları hala aynı sert kuru bi boğazla uyanıyorum bişeyler yiyip içince geçiyor

peynirlimakarnaa askim orda nasil bilmiyorum ki ben aile hekimine gittim beni alerji poliklinigi var oraya yönlendirdi..
              Benden kan aldilar ve kolum ic kismina ufak igneyle batirdi sonra o kisimlara yag mi desem su mu desem öyle bise damlatti neresi kizarip kasindiysa ona alerjim var demekti iste bende Polen cikti ceviz findik fistik türü seyler cikti
              Hus agaci deniliyor sanirim türkcesi öyle bide ona cikti..