Eskobar perimasali802_ ayy çok şükür Şu zamanda ne olsa şaşırmazdım ama insanın içi sızlıyor emek veriyor bir sürü Boşuna kurmamışsın yani hiç değilse😈😂😂
perimasali802_ Hepinize çok çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız kizlar 1ladyy lolopoo belladonna hh56 Bubenimoykumm Moonlight_ Sutlucikolati Eskobar
Sutlucikolati perimasali802_ ayyy perim cok sevindim 🥰🥰 şüphe kadar insani yoran ve kıran bisey yok cok sevindim adina 🙏
Moonlight_ perimasali802_ cok sükür perim cok sevindim 🤲🏻🌸 bosver oda söyleseymis yani ne gerek vardi bunca seye tam dayaklik🤣
Bubenimoykumm perimasali802_ ne olursa olsun eşler her neeee olursa olsun gizli kapaklı iş çevirmemeli huzurlu evliliğin altın kuralı bence
hh56 perimasali802_ üstüne düş sakın kuruntu fln dinleme kurcala peşini bırakma içine birşeyler düştüyse az da olsa doğruluğu vardır
perimasali802_ karamelek21 amin meleğim Dünden beri kafamda kurmaktan basım ağrıyr Adam o kadar rahatki sanki ben kendim takil oynadim öylede oldu galiba 😂😂
karamelek21 perimasali802_ kolay deyilki Askim hayat arkadasin soz konusu, insan kafayi yer ama şükür düşündügun gibi cikmadi☺️🩷🩷
perimasali802_ Sevde_20 kredi borcumuz var sadece bu konuştuğu arkadaşı ile başka birşey peşindelermis