momd perimasali802_ konuştu saatlerde arama kaydına bak arkadaşı mı? Ve şöyle konu aç bence sıradan normal konuş sonra eşinle eşimde bu aralar sık sık konuşuyor aralarından su sızmıyor diye konuya gir ordan açılır
perimasali802_ Olaylar çok başkaymis yani aslında saklamasına gerek yoktu düşündüğüm şeyler de değilmiş Anlat saydı kizmazdim ki ben ne halin varsa gör derdim 😒 Rabbim herkesin hanesine huzur versin benim korkum iki yönden çok vardi bu çağda artik herşeyden korkar oldum Ben bile kendi nefsimden korkuyorum yani Şükür bişey çıkmadı bir güzel de fırça yedi azıcık kırmış olabilirim ama anlatacakti yani 😁 firstleydii momd Bahtsizbedevi_ Eskobar 2minnosannesi belladonna Moonlight_ 1ladyy Sutlucikolati Bubenimoykumm coksukur06 ikiprensannesi lolopoo incinmissindedi o_hayat_benim ceren1998 karamelek21 Mommy12
Eskobar perimasali802_ ayy çok şükür Şu zamanda ne olsa şaşırmazdım ama insanın içi sızlıyor emek veriyor bir sürü Boşuna kurmamışsın yani hiç değilse😈😂😂
Sutlucikolati perimasali802_ ayyy perim cok sevindim 🥰🥰 şüphe kadar insani yoran ve kıran bisey yok cok sevindim adina 🙏
Moonlight_ perimasali802_ cok sükür perim cok sevindim 🤲🏻🌸 bosver oda söyleseymis yani ne gerek vardi bunca seye tam dayaklik🤣
Bubenimoykumm perimasali802_ ne olursa olsun eşler her neeee olursa olsun gizli kapaklı iş çevirmemeli huzurlu evliliğin altın kuralı bence
perimasali802_ Hepinize çok çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız kizlar 1ladyy lolopoo belladonna hh56 Bubenimoykumm Moonlight_ Sutlucikolati Eskobar
hh56 perimasali802_ üstüne düş sakın kuruntu fln dinleme kurcala peşini bırakma içine birşeyler düştüyse az da olsa doğruluğu vardır
perimasali802_ karamelek21 amin meleğim Dünden beri kafamda kurmaktan basım ağrıyr Adam o kadar rahatki sanki ben kendim takil oynadim öylede oldu galiba 😂😂
karamelek21 perimasali802_ kolay deyilki Askim hayat arkadasin soz konusu, insan kafayi yer ama şükür düşündügun gibi cikmadi☺️🩷🩷