perimasali802_ ay çok şükür perim içim rahatladı valla
Sadece şüphe ( aldatma)
Hepinize çok çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız kizlar
@NaimeYilmaz silermisiniz
perimasali802_ cok sevindim perim, Rabbim kimsenin evine huzursuzluk verme 😻😻
karamelek21 amin meleğim
Dünden beri kafamda kurmaktan basım ağrıyr
Adam o kadar rahatki sanki ben kendim takil oynadim öylede oldu galiba 😂😂
perimasali802_ sevindim canım. Allah kimseyi şaşırtmasın 🤲🌼
perimasali802_ ay çok şükür merak da etmedim değil 😆
firstleydii önemsiz bir şey ya arkadaş ile bir planlari varmış
perimasali802_ kolay deyilki Askim hayat arkadasin soz konusu, insan kafayi yer ama şükür düşündügun gibi cikmadi☺️🩷🩷
perimasali802_ sende iyi ki varsin periimmm ❤️
perimasali802_ konuştuğu bi kadın mı senden sakladığı bisey de olabilir… borc vs gibi bsy
perimasali802_ sende iyiki varsın pericimm😘
perimasali802_ gözün aydın canım 🥰
@perimasali802_ pericim sevindim korktuğunu yaşamamana. Yoğunluktan şimdi detaylı okuyabildim yorumları. Bundan sonra iyi veya kötü hiç birşey saklamaması gerektiğini öğrenmeli eşin. Eşler kafada şüpheye mahal vermemeli. Yuvanız her daim mutlu olsun canım🌸
perimasali802_ çok şükür perim sevindim senin adına eşininde aklı başına gelmiştir artık saklamaz bişeyi senden 🌺
Mommy12 yakıştıramadım ben ona aklım benimle oyun oynuyor diyordum yâda korku kaybetme korkusu bilmiyorum ama bildiğim bir şey vardı olsaydı gerçekten biz diye bir şey kalmiycakti bunu eşimde çok iyi biliyor
Ben ona demiştim bende istemediğin birşeyi kendinde yapmiycaksin diye yapmıyorda
Mommy ben tedavi aldıktan sonra çok iyi oldum yani artık sanki kendimi buldum gibi ben çok yara aldım 3 te birini sadece eşim bilir onunla olan evliliğim çok şükür çok iyi ama bu son ayda resmen adamın nefes alışını bile takıyorum
Bahtsizbedevi_ bana diyor senden birşey gizlenmiyo
aslanım dedim ben senin karinim atığın adımı takip ediyorum diye
Diyor yoksa takip dinleme cihazı mi taktin bana 😂😂
Sevde_20 kredi borcumuz var sadece bu konuştuğu arkadaşı ile başka birşey peşindelermis
karamelek21 melek resmen bir avcı gibi avimi bekledim durdum 😂
perimasali802_ ne o??