• Cinsellik
  • Kendimi çok değersiz hissediyorum

aysglhale konuştuktan sonra bir önemi yok ki, benim konuşmamla mı bana yaklaşacak gururuma yediremiyorum..

• Düzenlendi

aysglhale bende takmayacam diyorum ama yapamıyorum.Emzirirken hormanlardan dolayı hiç istemiyordum bana yaklaşmasın da ne yaparsa yapsın modundayım.Ama emzirmeyi kestikten sonra ilişki istemeye başladım,benimde rahatlamaya ilişkiye ihtiyacım var,sadece onlara ihtiyaç değil ki.Ama kendisi o pisliklerden ihtiyacını giderdiği için benim hiçbir değerim vasfım yok kendisine göre.Arzulamıyo bile beni o pislikler kadar bile değerim yok aşırı soğuyorum kendisinden gururuma da yediremiyorum.

wolume afedersiniz ama iğrenç bir karakter eşiniz. Bir de rahatlatıyor musunuz siz onu düşünüp o sizi düşünmezken. Hayret ediyorum böyle adamlara ya. Cinsellik dışında size karşı tavırları nasıl, yani insanî ilişkiniz nasıl?

Çok değişik bir erkek hiç mi ilişki istemez benim eşim hergun ister benden

Mommy12 gün içinde öper sarılır ama onun dışında benim hissettiğim ev arkadaşı gibiyiz ben temizlik yemek yaparım o da çalışır evin çocukların benim eksiklerimi alır.Bu yanii

lara6565 eliyle yapmaya alıştığı için beni istemiyo,kolaya alışmış zor geliyo tabi,ilişkide bile çoğunluk elimle yapmamı istiyo ondan zevk aldığı kadar asla benimle almıyor.Kendimi çok gereksiz hissediyorum.Keske her gün istese de kendimi normal kadınlar gibi onu da gerçek bir koca gibi hissedebilsem.

wolume danışmana mi gitseniz böyle şeylerde bosanmak hak yani sizi başka şeylere yönlendirebilir bu durum

Nasıl değişik erkekler var yaa eşim hergun ister benden evet elimle yapmamı istiyor tabi yapıyorum sonra ilişkini yapıyor ne kadar elimle yapsam yinede sonra yapıyor

Eş ne kadar isterse o kadar iyi değerin oluyor demekki

wolume bizde 1 haftadır ilişki yok umursamıyorum üzülüyorum sadece

pid çok değişik

• pid bunu yanıtladı.

lara6565 önceden böyle değildi 1 haftadır böyle ne yapmam gerekiyor bilmiyorum

Ona ilgi göster

• pid bunu yanıtladı.

lara6565 ben ona çok ilgiliyim

pid surat da erkeklerde çok etkili 😅 hep gülmemiz lazımmış 😅

• pid bunu yanıtladı.
                • heln bunu beğendi.

wolume Bu anlattıklarınız da bir sürü şeyin etkisi olabilir. Kocanızın tercihleri kadar sizinde ona nasıl davrandığınız ne tür kıyafetler giydiğiniz hatta boy kilo dengeniz bile önemlidir. Aynı şey sizin içinde geçerlidir muhtemelen fiziksel olarak da sizi çeken hoşunuza giden biriyle birlikte olmak istersiniz.

pid ne zamandan beri izlemiş düzenli giden ilişkiniz olduğu halde mi ?

• pid bunu yanıtladı.
                    • Düzenlendi

hzl123kk 1 haftadır bana ilgisi hiç yok çocukla ilgilenen bakıcı gibiyim onun gözünde ne zaman izlediğine bakmadım arama geçmişinde altlara inince gördüm sürekli işten geldiği gibi uyurdu ne konuşmak ne sohbet ben onu zorla konuştururdum telefonu şarjda o uyuyordu baktım ve gördüm ne yapmam gerekiyor ne zaman istese yorgun olsam dahi geri çevirmedim

hzl123kk saatlerce banyoda tuvalete kalırdı izlemiş işte