• +18
  • Niyet ettim vajinal orgazm olmaya ( yardımm)

Kızlar yardım istiyorum. İlk defa duydum bunu. Meğer ben daha önce klitoris orgazm oluyormuşum. Biraz araştırdım Google’den vs, bende o hazzı yaşamak istiyorum klitorisden daha güzelmiş 🤭😅

incinmissindedi kız 🤣🤣🤣eşin koyarken haz almıyor musun 😂böyle mesela köküne kadar koysun sende altta kıvır çok güzel zevk veriyor ben öyle boşalıyorum böyle bağırarak eşimi ısırıyorum adam deli oluyor benim boşalma sesimle 🤣🤣🤣

Biyiklim zevk alıyorum da öyle vajinal boşalma olacak kadr deil tew ben bunu hiç bilmiyordum ha,😂😂. Diğer boşalma oluyordu da bu hiç olmadı. Ayy çok güzel oluyor diyormuş, bende öyle istiyorum ya. Gece bi adami baştan çıkarıyım inşallah yaparım. Başka taktik yok mu

Biyiklim bide kadının boşalması kaç dk sürüyor erkeklere göre daha erken mi yoksa onlardan geç mi. Benimki 2 gün yapmazsak ilişkiye girince 3 dk da ilk boşalmasını yapıyor bile

Biyiklim bide tiş gelecek gibi oluyor o tiş deil de boşalma mı onu yaparsak olur mu, inşallah adama işemem😂😂🤣. Kb çok soru sordum başkası cevaplasada olur senin çocuğun küçük

incinmissindedi eşime göre ben daha geç boşalıyorum bazen benim baya uzun sürüyor boşalmam, ben bazen bilerek te geç boşalmamı getiriyorum çok zevk aldığım zaman 🤣

incinmissindedi vala çok güzel oluyor hemde dediğim gibi köküne kadar saplasın çünkü o zaman hissediyorsun 😂sende kıvır tabi, ikincisi de sen üstteyken yüzün eşinin ayaklarına baksın u kıvır allahım bu da en sevdiğim pozisyon ve boşaldığım ikinci pozisyon

incinmissindedi yok kız ne tişi🤣yalandır bence bu tiş gibi boşalıyorum diyenler, ıslanıyorsun sadece ve ayaklarından boşalircasina rahatlıyorsun

incinmissindedi Çişinin olmadığına emin ol sen gerisini koyver gitsin. Zaten olurken zirveye çıkıyorsun parcalama hissi geliyor. ( en azından benim öyle oluyor 🤣)

SuVeAtes ay bende istiyorum belki bu sayede adam biraz daha değişir😂 emrimden çıkmaz 🤣

incinmissindedi Denemelere başla emin ol en güzeli, yani ben tam zirvede adamı parcalama noktasına geliyorum ( aramızda bazen parçalıyorum 😁) 🤣🤣🤣

SuVeAtes ya bu digeride öyle olmuyor rahatlama ve uyku hali basıyor bunu çok merak ediyorum inşallah yapabilirim ya 😂. Benimkini de bi kere psrçalasam belki akıllanır

incinmissindedi vala kalırsın 😂, eşine söyle boşalmasın zevk aldığı zaman dursun biraz sonra ikiniz aynı anda zevk almaya bakın sen önce boşal hızlı davran 🤣