incinmissindedi Çişinin olmadığına emin ol sen gerisini koyver gitsin. Zaten olurken zirveye çıkıyorsun parcalama hissi geliyor. ( en azından benim öyle oluyor 🤣)
Niyet ettim vajinal orgazm olmaya ( yardımm)
Biyiklim tiş hissi geliyor o boşalma olacak anlamına mı geliyor cnm
SuVeAtes ay bende istiyorum belki bu sayede adam biraz daha değişir😂 emrimden çıkmaz 🤣
Biyiklim hamileyim karnım büyüdü yapabilirm inşallah 🤭
incinmissindedi Denemelere başla emin ol en güzeli, yani ben tam zirvede adamı parcalama noktasına geliyorum ( aramızda bazen parçalıyorum 😁) 🤣🤣🤣
SuVeAtes ya bu digeride öyle olmuyor rahatlama ve uyku hali basıyor bunu çok merak ediyorum inşallah yapabilirim ya 😂. Benimkini de bi kere psrçalasam belki akıllanır
incinmissindedi evet yani ona benzer sen zaten anlarsın boşaldığın zaman
incinmissindedi yaparsın zaten anca bu pozisyonu yaparsın bu durumda 😂
Biyiklim ama adamı geçiktirmem lazım 😅 o boşalırsa yapamam kalırım ortada
incinmissindedi vala kalırsın 😂, eşine söyle boşalmasın zevk aldığı zaman dursun biraz sonra ikiniz aynı anda zevk almaya bakın sen önce boşal hızlı davran 🤣
Biyiklim inşallah yapabilirim ya
incinmissindedi 3 dk da sen zevke gelmezsin ki zaten 😂😂
incinmissindedi hissederek yap gözlerini kapat odaklan ve kıvır iyice yapışsın sizinkiler birbirine 🤣🤣
- Düzenlendi
incinmissindedi iki de olabilir evet 😂
incinmissindedi yanlış yapmışsın işte, ve argo kelime kullanmasını iste kesinlikle onun da faydası çok olur sana diyim 😁
Biyiklim kız benim bu adamla çok işim var ya bazılarının eşi parmak ilede uyarı veriyormuş o işe yarıyor mu. Benimki sadece biraz okşuyor klitoris bölgesini onun dışında yapmıyor hiç
Vajinal bosalma için G noktası uyarılması gerekmiş. İyice zevke gelince G noktasi kabarık daha belirgin hale geliyormus. G noktasını önce kendi bul elinle, mesela vajinanin 3 4 cm girisinde üst duvarda olduğu söyleniyor. Henüz kendisini bulamadım hazine arar gibi arıyorum bazen ama yok jfjfjf