• +18
  • Niyet ettim vajinal orgazm olmaya ( yardımm)

incinmissindedi Çişinin olmadığına emin ol sen gerisini koyver gitsin. Zaten olurken zirveye çıkıyorsun parcalama hissi geliyor. ( en azından benim öyle oluyor 🤣)

SuVeAtes ay bende istiyorum belki bu sayede adam biraz daha değişir😂 emrimden çıkmaz 🤣

incinmissindedi Denemelere başla emin ol en güzeli, yani ben tam zirvede adamı parcalama noktasına geliyorum ( aramızda bazen parçalıyorum 😁) 🤣🤣🤣

SuVeAtes ya bu digeride öyle olmuyor rahatlama ve uyku hali basıyor bunu çok merak ediyorum inşallah yapabilirim ya 😂. Benimkini de bi kere psrçalasam belki akıllanır

incinmissindedi vala kalırsın 😂, eşine söyle boşalmasın zevk aldığı zaman dursun biraz sonra ikiniz aynı anda zevk almaya bakın sen önce boşal hızlı davran 🤣

Biyiklim aslında ben burda gözlerimi kapatıp onun boşalmasını bekleyordum, hiç ben zevk alıyım diye deil

lgrth ikinci uzun sürüyor ilk boşalma kısa, onda yapabilirim bence 😅 oda bu gece olmaz diye düşünüyorum dün gece yaptık çünkü. Olabilir de bilmiyorum gerçi

incinmissindedi yanlış yapmışsın işte, ve argo kelime kullanmasını iste kesinlikle onun da faydası çok olur sana diyim 😁

lgrth konudan bağımsız, kızının adını ne koydunuz ve iki çocuklu hayat nasıl biraz anlat bileyim 😂

Biyiklim kız benim bu adamla çok işim var ya bazılarının eşi parmak ilede uyarı veriyormuş o işe yarıyor mu. Benimki sadece biraz okşuyor klitoris bölgesini onun dışında yapmıyor hiç

Biyiklim Bengisu 😂 krizli kıskançlıklı uykusuz yorgun argın bitkin 😂akşama kadar oğlumla sabaha kadar kızımla ilgileniyorum 🤣

Vajinal bosalma için G noktası uyarılması gerekmiş. İyice zevke gelince G noktasi kabarık daha belirgin hale geliyormus. G noktasını önce kendi bul elinle, mesela vajinanin 3 4 cm girisinde üst duvarda olduğu söyleniyor. Henüz kendisini bulamadım hazine arar gibi arıyorum bazen ama yok jfjfjf