• +18
  • Niyet ettim vajinal orgazm olmaya ( yardımm)

Biyiklim aslında ben burda gözlerimi kapatıp onun boşalmasını bekleyordum, hiç ben zevk alıyım diye deil

lgrth ikinci uzun sürüyor ilk boşalma kısa, onda yapabilirim bence 😅 oda bu gece olmaz diye düşünüyorum dün gece yaptık çünkü. Olabilir de bilmiyorum gerçi

incinmissindedi yanlış yapmışsın işte, ve argo kelime kullanmasını iste kesinlikle onun da faydası çok olur sana diyim 😁

lgrth konudan bağımsız, kızının adını ne koydunuz ve iki çocuklu hayat nasıl biraz anlat bileyim 😂

Biyiklim kız benim bu adamla çok işim var ya bazılarının eşi parmak ilede uyarı veriyormuş o işe yarıyor mu. Benimki sadece biraz okşuyor klitoris bölgesini onun dışında yapmıyor hiç

Biyiklim Bengisu 😂 krizli kıskançlıklı uykusuz yorgun argın bitkin 😂akşama kadar oğlumla sabaha kadar kızımla ilgileniyorum 🤣

Vajinal bosalma için G noktası uyarılması gerekmiş. İyice zevke gelince G noktasi kabarık daha belirgin hale geliyormus. G noktasını önce kendi bul elinle, mesela vajinanin 3 4 cm girisinde üst duvarda olduğu söyleniyor. Henüz kendisini bulamadım hazine arar gibi arıyorum bazen ama yok jfjfjf

Elisam2022 😂😂 ben buldum sanki hazineyi töbe töbe 😅. Sabahtandır arıyorum buldum gibi uyarınca biraz şişmeye başladı o sanırım. Artık gece yada yarın fln çalışmalara başlarım 😂

incinmissindedi oo elle de çok güzel boşaltır benim kocam 😍okşuyor parmağını sokuyor herşeyi yapıyor vala 🤣 senin ki oral yaptı mı sana hiç mrk ettim 😄

lgrth güzelmiş ismi, oğlun kaç yaşında, korkmadım hiç 😏🤣🤣

Biyiklim 33 aylık senin kızın büyük akıllı canım sen korkma idare edersin benimkinin zaten huyu bozuktu 😂

Biyiklim hayır yapmadı hiç bikaç defa şaka ile karışık söyledim oralı olmadı. Ama ona yapmama bayılır bunu mu kullansam yaptırmak için

lgrth benimde oglum 33 aylık kızım 12 aylık bende 7 aylık hamileyim 😂