seldem ben daha önce hiç boşalmadım 🙂↕️ ve bu cinsellği arzulayan bir kadın olmayışımın esas sebebi bence. Çok takıyorum bu durumu. Nasıl cıkacağım bu durumdan yaşım 33 2 cocuk annesiyiö 8 yıllık evliyim aama görev gibi sanılan bir cinsel hayat. Nasıl dişiliğimi ortaya atacağım.destek verin bana. Çok büyük yük üstümde.
Eşiniz sizi
asena01 zevk almana bak canim benim bunu niye kendine görev diye görüyorsun
İnanki zevk aldığın zaman olursun
Şöyle düşün bir yemeği istemsizce yerken miden almıyor ama isteyince de nasil iştahla yiyorsun oyle düşün kendini rahat birak
Esin senin nelerden hoşlandığını neleri sevdiğini sevmediğini biliyormu
asena01 kendi adıma sana şöyle tavsiye verebilirim bir kere eşine karşı utangaçlığı bir kenara bırakıcaksın duşunu al hazırlan kokunu sür kendinde o an rahatsız olabiliceğin bir şey olmasın vücudunda bir yeri mi beğenmiyorsun o bölgeni kapatıcak bir gecelik tercih edebilirsin rahatsız olup aklının orda kalmaması için tamamen eşine ve seksine odaklı olmalısın. Sonrasında bu isteğini eşine söylemen gerekir çünkü eşinden bu yönde bi teklif yok ben şöyle yapıyorum bazen ilişki esnasında önce ben boşalmak istiyorum diyorum ve en rahat boşalabiliceğim pozisyona geliyorum o an da ne yapmasını istiyorsam söylüyorum örneğin parmakla beni kocacığım vb ama seksi şekilde söylüyorum tüm bunları onu arzulandırıcak azdırıcak şekilde tüm bunlardan önce bence kendi kendine boşalmayı denemelisin hangi pozisyon da ve nasıl boşalabilirsin bunları önceden gör ve ilişki esnasında sende rahat ve kendine güvenli olursun
asena01 hiç bosalmadan bu yaşına nasıl geldin 2 cocuk nasıl yaptın canım sen öyle hayat mı olur ya ? Eşin olmasa bile masturbasyon da mı yapmadın kendini rahatlatmak istemedin? Bence sende de problem var gibi görünüyor.
seldem ilkinde çoğu erkek kontrolsüz boşalır zaten önemli olan sonra devam edebilmesidir. Buna kadının etkisi de çok büyüktür. Ön sevisme ve oraldan kesinlikle kaçınmamak ve kişisel bakıma dikkat etmek çok önemlidir. Eğer hepsi tamamsa ama eşiniz 1 kez boşalıp bırakıyorsa ya doktora gidecek ya adliyeye size bunu yaşatmaya hakkı yok.
manofblack kadın da sorun olunca asla kabul etmiyor erkek nasıl erkek gözü dışarı kayiyorsa bu kadın içinde geçerli
belispia Kesinlikle öyle altına imzamı atarım. Erkek adamsa kadınını mutlu etmek birincil vazifesi olacak bana göre. Yapamıyorsa başına gelene razı olsun.
manofblack pardon ne yaşıyormuşum ben anlamadım 😂
asena01 önce ben sonra eşim boşalıyor, boşaldığını anlamamana imkan yok canım o an mutluluktan zevkten en zirvede oluyorsun sonra rahatlama geliyor
Eşim boşalıyor önce ben çoğu zaman boşalamıyorum
manofblack vajşnal boşalma bende hiç yaşamadım nasıl olduğunu bilmiyorum ya da nasıl olacağını
biradetmeselesi olsa anlardın