Kızlar selam, burada okuduğum yazılara dayanarak yazacağım. Ben hiç boşalmadım.eşimde cabalamadı bence. Şöyle yazılar okudum. Eşim kendi boşaldıktan sonra benimde Boşalmamı sağlar diye. Sonrası nasıl oluypr yani nasıl devam ediyor eşleriniz sizi boşaltmak için. Benim eşim kendisi boşaldıktan sonra devamı gelmez. Konu orda biter bizim için.Bende talepte bulunmadım acıkcası. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

asena01 açıkçası eliyle devam ettiği oluyor eşim ilk beni boşaltır daha sonra kendisi boşalır yada birlikte boşalıriz

asena01 yani bizim ki de çok devam etmez ama eliyle yapabilir sürtünerek sen devam edebilirsin boşalmak için ama erkelerin büyük bi kısmı bence boşaldıktan sonra devam etmek istemez

hibiskusserbeti ben hiç talep etmedim edicem ama oda çabalamalı diye düşünüyorum

Ya bende mi sorun var bosaldiginizi nasil anliyorsunuz erkekler gibi oyle akan bisey olmuyor bende sulaniyor sadece birde oan aldigim zevk yuksek aliyor bi sure sonra dusuyor zevk boyle sperm gibi yada cis gibi bisey mi geliyor yoksa sadece sulanmami

Eşiniz ile bu konuyu konuşun, kendini ona göre ayarlasın sizin de boşalmanız için

Ben boşalmadan eşim boşalmaz tutar kendini

asena01 bazı konularda istekler dile getirilmeli ,ben ilk zamanlar hem tecrübesiz hem çekingendim sonra alıştık artık söylüyorum yani oda söyler boşalmadıgım zaman tirip atarım bazen 😂

asena01 Cinsellikte açıkça istekleri dile getirmek önemli, eğer ki dile gelmezse karşı taraf bunu anlamayabilir veya önem vermeye bilir. O yüzden dile getirmek beklentinizi anlatmanız gerek. Eşim önce beni rahatlatır ondan sonra kendi rahatlar. Karşılıklı bir şekilde istek ve beklentimizi konuştuk utanmadik mutlu nasıl olacaksak O şekilde konuştuk. Siz de O yüzden açıkça konuşun dile getirin isteğinizi

Meraktan kız resmen bizi anlattın şuan bazı yasaklar konuldu 🫣😂 neden sırf beni beklemeden önce kendi geldiği için trip attm ve yasak koydm aramıza 😂😂

Bacaklarını omzuna gelecek şekilde kaldır öyle çok rahat bosalirisn tabi sende beraber olurken kendin de hareketli olacaksın

asena01 Eşim boşaldıktan sonra bende onun üzerinde sürtünerek boşalırım

biradetmeselesi meni gibi gelmez kadin orgazmi kendini belli eder ritmik kasılmalar o anki zevk boyle deli gibi seks yani saniyelik oluyor lve tabikide kimine Göre yoğun sıvı geliyor kimine az akıntı şeffaftır yani

asena01 önceliği eşim bana veriyor önce ben sonra kendi öyle ilişki daha keyifli bizim için

asena01 bana yetmediyse ve kısa sürdüyse imkan varsa ikincisini isterim yani başka şekilde olmaz

asena01 biz ilişkimizde önce ben boşalırım sonra eşim boşalır eşim boşaldıktan sonra ben ikinci kez istersem eliyle oral vs devam eder 🤭

gerçeği gibi olmasa da oyuncağımız var, eşim erken boşaldığında ki genelde öyledir oyuncakla devam ediyorum ama gerçeğinin yerini tutmuyor hiçbir zaman