Eşiniz sizi
hibiskusserbeti ben hiç talep etmedim edicem ama oda çabalamalı diye düşünüyorum
Ya bende mi sorun var bosaldiginizi nasil anliyorsunuz erkekler gibi oyle akan bisey olmuyor bende sulaniyor sadece birde oan aldigim zevk yuksek aliyor bi sure sonra dusuyor zevk boyle sperm gibi yada cis gibi bisey mi geliyor yoksa sadece sulanmami
biradetmeselesi bende olmadım amma olsaydım mutlaka hissederdim
asena01 bizmi beceremiyoruz bu isi ya 😅
Eşiniz ile bu konuyu konuşun, kendini ona göre ayarlasın sizin de boşalmanız için
biradetmeselesi bazı kadınlar fışkırıyor falan diyor ama geneli söyle oluyor bir anda bjr titrme bir rahatlama hissediyorsunuz bir anda arzunuz gidiyor bosaldiktan sonra
Ben boşalmadan eşim boşalmaz tutar kendini
asena01 Cinsellikte açıkça istekleri dile getirmek önemli, eğer ki dile gelmezse karşı taraf bunu anlamayabilir veya önem vermeye bilir. O yüzden dile getirmek beklentinizi anlatmanız gerek. Eşim önce beni rahatlatır ondan sonra kendi rahatlar. Karşılıklı bir şekilde istek ve beklentimizi konuştuk utanmadik mutlu nasıl olacaksak O şekilde konuştuk. Siz de O yüzden açıkça konuşun dile getirin isteğinizi
Meraktan kız resmen bizi anlattın şuan bazı yasaklar konuldu 🫣😂 neden sırf beni beklemeden önce kendi geldiği için trip attm ve yasak koydm aramıza 😂😂
Bacaklarını omzuna gelecek şekilde kaldır öyle çok rahat bosalirisn tabi sende beraber olurken kendin de hareketli olacaksın
biradetmeselesi meni gibi gelmez kadin orgazmi kendini belli eder ritmik kasılmalar o anki zevk boyle deli gibi seks yani saniyelik oluyor lve tabikide kimine Göre yoğun sıvı geliyor kimine az akıntı şeffaftır yani
gerçeği gibi olmasa da oyuncağımız var, eşim erken boşaldığında ki genelde öyledir oyuncakla devam ediyorum ama gerçeğinin yerini tutmuyor hiçbir zaman
seldem ben daha önce hiç boşalmadım 🙂↕️ ve bu cinsellği arzulayan bir kadın olmayışımın esas sebebi bence. Çok takıyorum bu durumu. Nasıl cıkacağım bu durumdan yaşım 33 2 cocuk annesiyiö 8 yıllık evliyim aama görev gibi sanılan bir cinsel hayat. Nasıl dişiliğimi ortaya atacağım.destek verin bana. Çok büyük yük üstümde.
asena01 zevk almana bak canim benim bunu niye kendine görev diye görüyorsun
İnanki zevk aldığın zaman olursun
Şöyle düşün bir yemeği istemsizce yerken miden almıyor ama isteyince de nasil iştahla yiyorsun oyle düşün kendini rahat birak
Esin senin nelerden hoşlandığını neleri sevdiğini sevmediğini biliyormu