2 buçuk yaşındaki kızım o kadar zor ki canımdan bezdim. Ne zaman onunla bi yere gitsem ağlayarak dönüyorum. Ne eşimle bizi konuşturur ne yemekte huzurlu durur her zaman her yerde sorun huzursuzluk. Bi de takıntılar başladı biri bizde dahil olmak üzere ona dokunalım üstümü düzelt diyo bağıra bağıra. Her yerde bağırıyor o kadar anlatıyorum derdini nolur güzelce söyle ne istiyosun diye. Yok yok yok sorun hep sorun. Sürekli şikayet etmek istemiyorum çok şükür sağlıklı ama çok takıntılı. Tek huzurlu olduğu yer park eve gidelim bi misafir gelsin biz gidelim hep sorun. Çok yoruldum. 😢😥😥
2 3 yaş bitmeyen sendromlar
Allah yardımcın olsun çocuklar gerçekten her dönem zor benim de kızım iki buçuk yaşında beni çileden çıkarıyor
Çok iyi anlıyorum. Benim de kızım temmuzda 3 yaşına girecek. Bu sabah çiş diye uyandı tamam hadi gel gidelim tuvalete dedim kucakladım. Tuvalet kapısının önünde kendini attı kucağımdan yere. Başladı aglamaya, tam 1 saat ağladı. Konuyu değiştiriyorum çiş var diye evde koşup ağlıyor bağırıyor, tuvalete gidelim diyorum gitmiyor. Konuşmuyorum susuyorum sakinlesir belki diye bu sefer çiş var diye bana bağırıp ittiriyor beni falan. Düşündükçe sinirlerim bozuluyor hala shfkf
eylulunk bu aralar sanırım tüm çocuklarda bu durum var kafayı yicem az kaldı bide bnde 2 tane sendromlu bebe var🥺
geciyor diyorlar ama sabretmek gercekten zor. sinır cizeyim desem inatlasiyoruz, tamam ne istiyorsan olsun desem hep daha fazlasinibistiyorlar. benim de 2 yasinda ikizlerim var gercekten tukenmis vaziyetteyim. ve en onemlisi bu surecte cevreden birinin en onemlisi esinin seninle ayni tavri sergilemesi. yoksa cok daha fazla yupratici oluyor
eylulunk ayni dert bendede var ve çok yorucu çıldırmamak elde değil resmen
- Düzenlendi
Ayy demek ki hep aynı ya. Bunu duymak gerçekten rahatlatıyor. Sağolsun eşim bazı konularda çatılsakda kriz konusunda çok destekçi. O biraz alıyor götürüyor gezdiriyor tabi geldiği saatlerde. Tek başıma hiç düşenemiyorum. Biraz yalnız kalıp kendimi iyileştiriyorum. ❤️🩹
eylulunk aynısının 1,5 yaş versiyonu erkek modeli var bendede valla naparsan yap bacım çocuklar böyle. Benim oğlumda eve hiçkimsenin gelmesini istemez biri gelince bağıra bağıra ağlar hadi git der gelenlere. Altını değiştirmek üstünü değiştirmek tam bir eziyet onu saymıyorum bile hele hele yemek yedirmek tam çin işkencesi. Ama saldım artık gerçekten zaten sabaha kadar anlatsanda anlamıyor cocuk cocukluğunu yapıyor sal gitsin olay çıkmasın diye yanında nefes almicam az kaldı😂 özellikle bazı dönemlerde çocuklar daha zor ve hırçın oluyor. Yapacak bisey yok bacım
eylulunk Allah’ım bazen çıldırmağum geliyo benim de. Ohh yalnız değilmişim 🤫
aynoluyonoluyo kesinlikle haklısın. Gerginlikten vücudum ağrıyor bazen. En güzeli salabilmek 🥹
eylulunk o dönemlerde destek şart anneanne babaanne yardımı lazım yakınsa bakacak durumdalarsa konuş bırak 1 gün sende kendine vakit ayır kafanı toplarla yatılı koymasan bile yarım gün bırak kendine vakit ayır yoksa zor oluyor insan kendini unutuyor bende desteksiz büyüttüm sinirlerim çok yıpranmış hissediyorum yeni yeni yardım ister oldum kendimi unutmuşum resmen zorlandığımız zamanlar yardım istemekten çekinmeyelim bizde insanız 🥹