yesilgozanne e kış bitti ya cnm gitsin işte evine
Eşim annesiyle uyuyor…
yesilgozanne Çocuklarımızın odasını bile 2 yaşta ayırıyoruz. Eşiniz yetişkin bir birey olmuş. Misafir olsa dahi eşi varken annesinin yanında yatması kabul edilir bir şey değil. Kayınvalideniz sürekli sizinle yaşıyor olsa beraber mi kalacak ve annesi oğluna hiç mi eşinin yanına git demeyecek? Siz de annenizin yanına gitseniz veya bu sebepten boşanmış olsanız nasıl rahat edecekler o vicdan azabıyla..
yesilgozanne yani seni lincleyendr akıl yoktur gayet haklısın o ne annesı ile göbek bağı kesilmedi mi? Bazı kadınlar duyuyorum eşşek kadr olmuş 10 14 16 yaş çocuğu ile aynı yatakta yatan sonra bu çocuklar evlenince böyle devam ediyor çok saçma çok iğrenc annesi uyarmıyor mu hiç ? Küs olsa bile insan yatak ayırmaz ayırmamalı
yesilgozanne mom da postunuzu görmüştüm. Hiç normal değil bu davranışlar orada çok kişi akılda verdi size ama dikkate almadınız galiba, Madem Onlar normal karşılıyor Ben de giderim kendi ailemin evinde kalırım Kayınvalidem gidene kadar o da istediği kadar anasına koynunda yatsın. Laftan anlamıyorsa yapacağım şey bu olurdu, hiç kendime dert etmezdim bunları hatta eşimide annesiyle gönderirdim. Anasını bosayamamis birde utanmadan seninle evlenmiş
Tepki ver canım sonuçta evli bi adam annesi de ayrı bi düşüncesiz dile getir konuşmaya çalış sen tepkisiz kaldıkça umursamaz
yesilgozanne bence eşin konuşmakla düzelecek bi adam değil çift terapisi alın eşin normal biri gibi durmuyor
yesilgozanne momdakiler zaten hep erkekci hiç yazma onlara. Her konuda sen haklısın ailene söyleme ama sen de konuşma yüz verme suçlu olan o ve anası sen değilsin. He baktın düzelmiyo o zaman söyle ailene ailen arkandaysa tabi
SuVeAtes bu olabilir. Olmadı annemlere gitmek en mantıklısı. Momda kısmen linç edildim normal gördüm sanıldı, boşanma sebebi vs yazıldı.
incinmissindedi bence de, git de diyemiyor ki insan
zarifhanim çok da rahat ederler. Utanmadan bugün diyor siz kavga etmiş gibisiniz ne oldu diye. Düşünemiyor mu salağa mı yatıyor anlamadım. Onda da suç bulmuyorum ki iple yanına da bağlamak istese, eşimin çıkıp yatağına gelmesi lazım. Çocuk değil ya 😢
momd linçleme sebepleri sesimi çıkarmayışım. Ama yapım böyle ben kayınvalidemle kavga edemem ya da gidip kocam yanıma gelsin diyemem. Kaç yaşında insan, biliyordur yatak ayrılmaması gerektiğini. 😢
sessiz149 eşime tepkimi gösterdim çok büyük kavga da ettim yatak odasına da sokmuyorum artık. Madem orada yatıp kalkıyor uğramasın bu odaya. Aileme anlatsam mı onda kararsızım
yesilgozanne 2 aydır hiç birlikte olmadınız mı
firdevskartal momdakiler benim pasif oluşumu linçlediler. Yani neden kayınvalidenle kavga etmiyorsun, sen de normal görüyorsun demek ki, ben olsam boşanırdım vs vs. Ama boşanmak dile kolay yani. Ailemin evine mi gitsem acaba o konuda muallaktayım
basak23 birliktelik günlerinde geldi, onun dışında gelmezdi. Kavga ettim madem sadece tatmin olmak için geliyorsun hiç gelme diye. Hiç almıyorum artık 3-4 gün oldu daha. Aklını başına alana kadar da odaya almaya niyetim yok.
yesilgozanne ne yani yatıyor duş alıp anasının yanına mı gidiyor
yesilgozanne o zaman ailenin yanına git anlat biraz orda kal. Ailen senin arkada oluyo demi
basak23 hayır, hamile olduğum için çok fazla birlikte olamıyoruz zaten. Haftada 2 falan gelir, bittikten sonra uyurdu. Geri kalan günler annesinin yanında olurdu
firdevskartal bilmiyorum arkamda olurlar mı, anlatmadım
ah aaaahhhh 😏