kurabiyevarsimitvar Ay ikiside bana korkunç geliyor neden bilmiyorum normal ped’e alışmışım ben de yıkanabilir ped düşünüyorum ama onu yıkamayıda midem almaz dpwlöqslşwşqşsf
rouge_ 698_merve ben gecenlerde cok onemli birgün diye tampon kullanmıstım ilk kullandıgımda atesim falan cıkmıstı psikolojik mahvolmustum içimde bisey var diye sonra rahatlıgını anlayınca kullanmaya devam ettim ve sonuc artık ped kullanamıyorum ve ben cok sık değiştiriyorum bu konularda cok hassas titizim abartıyorum biraz ama tavsiye edilen değiştirme süresine uyulursa da bence hayat kurtarıyor dkdk agır regl geciren biri olarak regl oldugumu unutuyorum ben
Elisam2022 rouge_ Kız sen en son tampon fikri düşününce bile afakanlar basıyordu ne ara alıştın bu kadar hdjd
Moonlight_ 698_merve ben yillardir Tampon kullaniyorum 👌🏼 sadece geceleri ped kullaniyorum. Tamponu sIk sIk degistireceksin cok kolay cek sok oldu bitti asiri rahat varligini hissetmiyorsun regl oldugunu bile anlamiyorsun 😅
krakbulut hopyloliy kullanımı kaba göre çok rahat vakumlama olayı yok kap ta mesela beden sorunu var olmayabiliyor ama diskte öyle sıkıntı yok kaba göre daha fazla alıyor içi de
krakbulut hopyloliy hayır zaten tuvalet pozisyonuna geçtiğinizde az ıkınmayla aşağıya geliyor baya çekip alıyorsunuz
Neselibiri krakbulut ben kap kullanıyorum diskleri de merak ediyordum onlarda beden olmuyor mu? Ve birde yerleştirme nasıl oluyor daha mı içe ittiriyorsunuz
krakbulut Neselibiri ben diskten önce kap kullanıyordum ama ne yaptıysam sızma yaşadım. Başka kap deneyeyim derken bir gün diski duydum beden olayı yokmuş herkese oluyormuş doğum yapsan da yapmasan da biraz daha ileri itiliyor ama vakumlama derdi yok
rouge_ Elisam2022 evet dedm ya fenalık geciriyordum resmen sonra baktım günümü kurtardı ve acımadı bisey olmadı ısrarla devam ettim kullanmaya😂 tabi unutmaya çalışıyordum gidip cıkarmamak için zor duruyordum ama böyle böyle alıstırdım kendimi valla dkdk zaten bir agrı veya rahatsızlık hissinden kaynaklı degildi ki psikolojikti
Elisam2022 Regl kabi bana çok itici geliyor ya, varlığını hissetmek değil de mesela içi kan dolunca pıhtılı falan böyle onu al boşalt falan, midem;ben kalkayım o zaman
Elisam2022 rouge_ Hissediliyorsa zaten doğru takilmamis demektir. Tampon büyük rahatlık ya, insan regl olduğunu unutuyor. Hele yaz aylarında aşırı rahat oluyor 😇
Neselibiri krakbulut sızma bazen ben de de oluyor bu diskten bir de ben deneyeyim merak ettim çok teşekkür ederim ☺️