sunflower patatesketcap benim eşim fazla muhafazakardır asla böyle şeyler yaptırmaz maalesef yine de çok sagolun 😕
birkelebek sunflower benim eşimde muhafazakar ama oturup konuştuktan sonra kabul etmişti eşiniz anlayışlı bi insansa güzelcene oturup konuşun belki işe yarar 🥹
birkelebek sunflower yaa çok sağolun teşekkür ederim 🥹 Allah sizinde tüm isteklerinizi hayırlısıyla kabul etsin
sunflower birkelebek biz sizin dediklerinizi denedik bir de ilişki sıklığını çoğalttık baya fark etti uzun süre yapmadığımız için erken oluyormuş şimdi en fazla 3 günde bir yapıyoruz baya uzun sürüyor ☺️
suhaaa sunflower elindeki bu durumu görünce bende de istek kalmıyor açıkçası. Sırf yapmak için yapıyoruz ikimizde 🥺
suhaaa birkelebek aslında kendimizden uzaklaşmamak için yapıyoruz ikimiz de 3 günü zorluyoruz yani. Ben ona söylemiyorum o bana söylemiyor ama hissedebiliyorum .🥲
perimasali802_ sunflower terapi şart ya çünkü ilaçlarla olacak birşey değil ki Bosalacagini hissettiği zaman kendini tutsa falan
sunflower perimasali802_ iliskiyi sıklaştırdık bir de Yukarda arkadaşın dediği şeyleri denedik Baya fark etti bana yetti açıkçası 😊