sunflower ne diyorlardı ona keçi üzümü müydüü ya öyle bişey yiyince işe yarıyor

suhaaa onun hakkında bilgim yok ama varikosal diye bi rahatsızlık var oda bazen cinsel isteksizlik yapıyormuş aslında bu ne kadar isteksiz olduğuna bağlı eşinizin bazı adamlar çok düşkün oluyor bazıları normal oluyor herkesin farklı siz eşinizin isteksiz olduğunu nerden anladınız ilişki az mu oluyor? açıkçası benim eşimde bana göre isteksiz ben daha çok istekliyim ondan daha çok istiyorum hep ama ben normalim bence o biraz isteksiz yada yorgun olduğu için bilemiceeem😑😒

suhaaa ben eşimin benden daha çok istekli olmasını istiyorum inşaAllah öyle olur en kısa sürede çünkü biz kadınlar arzulanmak istiyoruzzz fazlasıyla 🥹

birkelebek evet benim eşimde de varikosel var. Bugün doktora gittik bu hastalık isteksizliğe neden olmaz demiş. Yeni bebeğiniz olduysa şefkat duygusu fazla olur ondandır demiş ama gebelikten önce de vardı eşimde🥺

birkelebek haftada 3 defa falan oluyor ama ben istiyorum diye ve onu yetersiz hissetmeyeyim diye yapıyor o da 🥲🥲

suhaaa yaa iyi haftada 3 bu arada çok normal az değil ama siz daha çok istiyor olabilirsiniz yada onun isteyerek yapmasını istiyorsunuz dimi evet 🙃

suhaaa benim eşim varikosalden çok çok iyi bir doktora ameliyat oldu ve doktor isteksizlik yapabilir demişti ama herkeste aynı etkiler olmuyormuş

suhaaa doğal yolları araştırdınız mı bazı gıdalar var bitkiler var isteği arttırmak için

sunflower inci kolye takın kendinize ve ince altın kolye de takın birde doğal ay taşı bileklik sonra her gün bi tomurcuk gül suyun içine koyup için bunlar dişil enerjiyi yükseltiyormuş çok bilgili bi hocadan aldım bu bilgileriiiii instegram da hatice kızılkaya yazıp bakabilirsiniz çok çok bilgili faydalı bir insan 🥹 doğal ürünleri de var bu arada

sunflower şok tedavisi var o bölgede minik kılcal damarlar açıyorlar acısız bir işlem kılcal damarlar arttığı için kan akımı fazla oluyor ve hem sertliği hem boşalması uzun sürüyor en net tedavi bu eşim de yaptirmak istiyor tıbbi ilaç ve macun kullanmasini istemiyorum böbreğine yük veriyor bakalım gidecekti pek de gönlüm yok ama çok araştırmış o kolay ve kesin çözüm olduğunu söyledi

patatesketcap benim eşim hastanede çalışıyor o da ürolojinin sizin anlattığınız tarzda bir işlemini anlattı bizim erken gelme sorunu bence yok ama eşim erken geldiğini düşünüyor o yüzden olmak istiyorum diyor ordak i damarlardan birini iptal mi ne ediyorlarmis dediğiniz gibi basit bir işlemmiş yapicam diyor

birkelebek çok teşekkür ederim çok yardımsever bir insansınız Allah işinizi gücünüzü rast getirsin 🤲🏼😊

patatesketcap benim eşim fazla muhafazakardır asla böyle şeyler yaptırmaz maalesef yine de çok sagolun 😕

sunflower yaa çok sağolun teşekkür ederim 🥹 Allah sizinde tüm isteklerinizi hayırlısıyla kabul etsin

sunflower benim eşimde muhafazakar ama oturup konuştuktan sonra kabul etmişti eşiniz anlayışlı bi insansa güzelcene oturup konuşun belki işe yarar 🥹

sunflower elindeki bu durumu görünce bende de istek kalmıyor açıkçası. Sırf yapmak için yapıyoruz ikimizde 🥺