sunflower şok tedavisi var o bölgede minik kılcal damarlar açıyorlar acısız bir işlem kılcal damarlar arttığı için kan akımı fazla oluyor ve hem sertliği hem boşalması uzun sürüyor en net tedavi bu eşim de yaptirmak istiyor tıbbi ilaç ve macun kullanmasini istemiyorum böbreğine yük veriyor bakalım gidecekti pek de gönlüm yok ama çok araştırmış o kolay ve kesin çözüm olduğunu söyledi
Erken boşalma
patatesketcap benim eşim hastanede çalışıyor o da ürolojinin sizin anlattığınız tarzda bir işlemini anlattı bizim erken gelme sorunu bence yok ama eşim erken geldiğini düşünüyor o yüzden olmak istiyorum diyor ordak i damarlardan birini iptal mi ne ediyorlarmis dediğiniz gibi basit bir işlemmiş yapicam diyor
birkelebek çok teşekkür ederim çok yardımsever bir insansınız Allah işinizi gücünüzü rast getirsin 🤲🏼😊
patatesketcap benim eşim fazla muhafazakardır asla böyle şeyler yaptırmaz maalesef yine de çok sagolun 😕
sunflower yaa çok sağolun teşekkür ederim 🥹 Allah sizinde tüm isteklerinizi hayırlısıyla kabul etsin
sunflower benim eşimde muhafazakar ama oturup konuştuktan sonra kabul etmişti eşiniz anlayışlı bi insansa güzelcene oturup konuşun belki işe yarar 🥹
birkelebek aslında kendimizden uzaklaşmamak için yapıyoruz ikimiz de 3 günü zorluyoruz yani. Ben ona söylemiyorum o bana söylemiyor ama hissedebiliyorum .🥲
birkelebek biz sizin dediklerinizi denedik bir de ilişki sıklığını çoğalttık baya fark etti uzun süre yapmadığımız için erken oluyormuş şimdi en fazla 3 günde bir yapıyoruz baya uzun sürüyor ☺️
sunflower terapi şart ya çünkü ilaçlarla olacak birşey değil ki
Bosalacagini hissettiği zaman kendini tutsa falan
sunflower yaaa çok sevindim daha da çok düzelir kontrol etmeyi öğrenir zamanla 😃
birkelebek insallah çok teşekkürler 😊
perimasali802_ iliskiyi sıklaştırdık bir de Yukarda arkadaşın dediği şeyleri denedik Baya fark etti bana yetti açıkçası 😊