papatya09 evet vardı sezeryan diikişimin tam ordaydu ağrım 3.4 gün oldu ağrım bide afedersin gaz sıkışması çok oldu

blumom gözün aydın canım inşaallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin😊😊 ve bekleyen tüm kadınlarada nasip etsin 🙏🙏

blumom Teste göre var canım hayırlı olsun 🥰🥰

blumom bn dun dayanamadim yaptim erken gebelik testi 4 gun oncesi yaziyor ustunde, ama malesef coft cizgiyi gormedim🥺dun 4 gun kalmisti adetime umudum kirildi bu ayda

karamelek21 bende bugün test aldım 6 gün öncesine kadar gösteriyor yazıyor benim de tam 6 günüm var yaptım ama malesef tek çizgi oysa çok umutlanmıştım 🥲

blumom her ay oyle son gune kdr umut ediyorum adet olunca yerle bir oluyor insan🥹

sanalkoala Allah büyüktür elbet birgun o cift cizgiyi gormek nasip olur, Allah herkesi birseyle imtihan ediyor😔

karamelek21 bu test kaç günde yapılıyor ilişki kim sabahı yapılan bir test var mı kızlar 💁🏻‍♀️

blumom ayy Allah’ım kucağına almayı nap etsin sağlıkla sıhhatle inşallah 🤲🏻🌸

karamelek21 çok şükür Rabbime bir oğlum var Rabbim onun acısını göstermesin ömrünü uzun etsin, ama işte insan yine de bir umut diyor 🥲 Rabbim isteyen layık olan kimsenin kucağını boş bırakmasın

tabi oyle bir test oldugunu sanmiyorum, erken gebelik testi yapabilirsin oda en az 4 gun olmali adetine

sanalkoala benimde bir oglum var Rabbim acisini gostermesin 7 yasinda, kardesim olsun diyor bizde istiyoruz Rabbimden🤲🏻☺️

birkelebek yok bir oglum var ikinci gebelik olacak, oglumda istemeyerek kazayla olmustu😂 buda istiyoruz olmuyor bakalim nasip

@“karamelek21”#

karamelek21 ya inşaAllah en kısa sürede rabbim hayırlısıyla nasip eder bende çok istiyorum tüm isteyenlere nasip etsin

blumom yani hamile oluyorsunuz değil mi ? 😊

blumom hamilesin canım gözün aydın rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin 🌺