blumom papatya09 evet vardı sezeryan diikişimin tam ordaydu ağrım 3.4 gün oldu ağrım bide afedersin gaz sıkışması çok oldu
sessiz149 blumom gözün aydın canım inşaallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin😊😊 ve bekleyen tüm kadınlarada nasip etsin 🙏🙏
karamelek21 blumom bn dun dayanamadim yaptim erken gebelik testi 4 gun oncesi yaziyor ustunde, ama malesef coft cizgiyi gormedim🥺dun 4 gun kalmisti adetime umudum kirildi bu ayda
sanalkoala karamelek21 bende bugün test aldım 6 gün öncesine kadar gösteriyor yazıyor benim de tam 6 günüm var yaptım ama malesef tek çizgi oysa çok umutlanmıştım 🥲
karamelek21 sanalkoala Allah büyüktür elbet birgun o cift cizgiyi gormek nasip olur, Allah herkesi birseyle imtihan ediyor😔
sanalkoala karamelek21 çok şükür Rabbime bir oğlum var Rabbim onun acısını göstermesin ömrünü uzun etsin, ama işte insan yine de bir umut diyor 🥲 Rabbim isteyen layık olan kimsenin kucağını boş bırakmasın
karamelek21 tabi oyle bir test oldugunu sanmiyorum, erken gebelik testi yapabilirsin oda en az 4 gun olmali adetine
karamelek21 sanalkoala benimde bir oglum var Rabbim acisini gostermesin 7 yasinda, kardesim olsun diyor bizde istiyoruz Rabbimden🤲🏻☺️
karamelek21 birkelebek yok bir oglum var ikinci gebelik olacak, oglumda istemeyerek kazayla olmustu😂 buda istiyoruz olmuyor bakalim nasip
birkelebek @“karamelek21”# karamelek21 ya inşaAllah en kısa sürede rabbim hayırlısıyla nasip eder bende çok istiyorum tüm isteyenlere nasip etsin
Bahtsizbedevi_ blumom hamilesin canım gözün aydın rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin 🌺