Kızlar eşimle çekilerek korunuyorduk. Fakat bu sefer çekilmedi. Ella hap kullandım.. Adetime 12 gün var varken koyu koyu kanamam oldu oluyor da 2 gündür.
Haptan dolayı olmuş olur mu ?
Hamile miyim ?
Hamile değilsin
dzd Normalde korunmuyormussunuz yani, geri çekilme yöntemi%30 anca koruyor%70 korumuyor. Hamile kalmayan şansa kalmıyor ama bu şekilde hamile kalan çok, kanama haktan kaynaklı olabilir ara kanama yapmıştır hormonları alt üst ediyor O ilaç. Gebelik istemiyorsanız farklı düzgün bir korunma yöntemi deneseniz daha iyi yoksa gebelik kaçınılmaz olur.
dzd ilaçtan kaynaklı canım o ilaç baya hormonları maf ediyor o yüzden hemen kanama görmüşsün ama sana tavsiyem başka bir korunma yönetmi uygulamanız böyle hep diken üstünde durursun bende öyleydim ki ilk hamileliğimi geri çekilme yaparak kalmıştım artık spiral taktırdım spiral + geri çekilme uyguluyoruz sen düşün artık 😄
21yasindabirkiz
Normalde beş senedir çekinerek koruyoruz hiçbir problem olmadı çok şükür ama geçen kullandım kullandıktan sonra böyle bir durum oldu acaba öncesinde hamile kaldım da kanamam mı oldu daha doğrusu yerleşim kanaması mı oldu diye düşündüm Bilmiyorum bekleyip göreceğiz