- Düzenlendi
21yasindabirkiz partnerin delikleri şaşırmazsa sıkıntı olacağını düşünmüyorum . G.t deliği Rahime ters kalıyor çünkü
21yasindabirkiz partnerin delikleri şaşırmazsa sıkıntı olacağını düşünmüyorum . G.t deliği Rahime ters kalıyor çünkü
Serobaskan İnternette ihtimal var diyor işte yaa her şeye inanmamak lazım ama soru işareti oluyor
Olivetti karıştırmadı da işte İnternetten bakınca insanın kafası karışıyor 😅🤦🏻♀️
Annesivekizi 1 kerw oldu zaten tekrar yapmıcaz bir şey sordum ona istersen cevap verirsin ama böyle yargıkar tarzda konuşmak hoş değil bende biliyorum zararını
21yasindabirkiz bugün bi kere oldu yazmissin ama yarın gelir 2 oldu 3 oldu dersin burda anal kadar iğrenç birşey var mı ya elin adamı zevk alacak diye götümü parçalayamam sağlıktan dinden olaamam
21yasindabirkiz daha öncede oral iliskiyi sormuşsunuz erkek arkadaşınız illa sokacak yani ilgincsiniz
Balimcanim sormam neden seni ilgilendiriyor cevap vermek zorunda değilsin ya
Teksasss ya size ne bir konu hakkında soru soruluyır herkes nasıl yaparsın cart curt bir sürü şey yazıyor cevap vermek zorunda değilsiniz
21yasindabirkiz bunu sorduguna gore. Cınsellıkten anlamıyon mu. Bacımsu🥰🤣
Balimcanim Burda hep böyle şeyler konuşuluyor şimdi neden rahatsız oldunuz ve rencide edici şeyler yazmaya hakkınız var mı çok rahatsız oldunuz diyelim ki olduğunuzu düşünmüyorum girmeyin hadi girdiniz yazmazsanız olur biter heee diyorsanız ki benim kaşıntım var o da olabilir tatlım hayatta herşey var…
Teksasss aman boşverin ya kullandırtsın kendini. Bakire olduğum için dediğine göre muhafazakar bi aileden gelmiş. Elalem ne der diye düşünüyo da sağlığını günahını düşünmüyo Allah ıslah etsin.
Annesivekizi nerde bakireyim yazmış
Siz rahatsız oluyorsniz yazmyin igreniyorm boyle insnlardan herkes yaptigi kendine size ne oluyor acaba😠sinir oldumm
Momm2260 anlıyorum bebeğimsu ama bir kaç yerde kafa karıltı şeyler okudum gücendiğin sitelerden kitaplardan bi bak
Annesivekizi sanane sanane bakire değilim veya bakireyim anal ilişki hakkında soru sorsum her boku bakireliğe incecik zara bağlamayın yeter
Sylvester cidden ya sanki cevap vermelwri için kafalarına silah dayıyoruz anlamıyorum ya insan değil bazısı ahlak bekçisi dolu, o tarz yırum yapanların çoğu Allah bilir ne haktlar yiyor bana yorum yaoıyorlar delircem
21yasindabirkiz bence hem iğrenc bişey hem haram hemde salıksız bi ilişki anal