Moonlight_ karamelek21 sakin üzülme canim arasi cok diye. Büyük ve kardesin ne demek oldugunu biliyor bastan kardes sevgisiyle büyüyecek😍 allah büyük nasibi nezaman ozaman verir insallah güzel bi sekilde 🤲🏻🥰❤️
karamelek21 Moonlight_ çok güzel abi olacak şimdiden onun sinyallerini veriyor, üzülmemeye gelince elde deyil canim,ama emin oldugum tek şey Allahim en guzel zamanda nasip edecek demek daha vakti var☺️🤲🏻🌸🩷
rouge_ Cicekliperde niye üzülüyorsun ki ne güzel işte 😍ben senin adına mutlu oldum zaten bence tam vakti ilk bebeginle aralık olarak falan birde tek cocuk zaten olmamalıydı en güzeli yani birlikte büyüt ve istemezsen daha yapmazsın birden rahat edersin
Sutlucikolati Cicekliperde idare ediyoruz diyiyim ama ikinci cocuk dua et uslu olsun yoksa cokk zor hele destek olucak biri yoksa daha zor
Biyiklim Cicekliperde hayırlısı olsun, bende 2.cocuk bekliyorum bana göre hamilelik herşeyeden zor ve kötü bu bizi korkutanlara hiç kulak asmıyorum sabırsızlıkla bebeğimin gelmesini bekliyorum 🤲
rouge_ lgrth hic söyleme bugün benim de anne olasım vardı zaten böyle emzirme istegi falan geldi baya 😂😂gel gitliyim ben
Moonlight_ karamelek21 aynen öyle canim üzüldükce taktikca olmaz havalar isindi günes acti düsünmeye firsat verme kendine 🥰❤️
lanjalee Cicekliperde henüz çok erken zaten girersin o psikolojiye merak etme 😅 bende bugünlerde test yapacam ama sonuçtan korkuyorum ,şuan seni iyi anlıyorum 🫢 ama olmuşsa da sevinmelisin pozitif yanlarını düşün , güzelliklerine odaklan
2minnosannesi Cicekliperde hayırlı olsun ❤️ 2 çocuk zor gerçekten ama bı o kadarda güzel ki beraber oynadıkları guldukleri an herşeyi unutuyor insan ben ilk 1 sene çok zorlandım oğlum çok küçüktü ilgi bağımlısı idi kızım geldikten sonra yetememe duygum ağır basmıştı şimdi 2sini gören herkes maşallah ne çabuk buyumusler bile diyolar evet çok zor ama çok ta güzel eminim sen yaparsın güçlü birisin öncelikle gördüğüm bu şuan o psikolojini o kadar iyi anliyorum ki ben 5 ay mücadele ettim o psikolojiyle hergun ağladım ama sen ağlama çünkü gerçekten geçiyor ve sen uzuldugunle kaliyorsun sağlıcakla kucağına al inşallah çok mutlu huzurlu sağlıklı bı eviniz bebeğiniz olur🌸
semsem Cicekliperde seni nasıl motor edeceğimi bilmiyorum çünkü bana göre çok zor çünkü tek bakıyorum şerefsiz kocamın hiçbir yardımı yok aslında vardı ama 2 ci çocuktan sonra inanılmaz değişti eğer eşin yardımcı olursa kolay
2minnosannesi Cicekliperde benim oğlumda çok zor bir çocuk emin ol kolik bı bebekti ek gıdayı kabul etmiyordu çok hareketli tehlikeli herşeyi yapıyor bana bağımlı üstelik ama duzeliyorlar ve 2. Çocuk daha farklı oluyor maşallah diyim kızım çok uysaldi