Cicekliperde Biraz bilgi verin. Bunalımdayım. Yakın bildiğim arkadaşlarım destek olmadı. Hatta birisi kızmazsan güleceğim dedi.
lanjalee Cicekliperde bende merak ediyorum yorumları okuyayım 🙃 hakkında hayırlısı olsun stres yapma kendine Rabbim verdiyse vardır onunda kısmeti 🫶🏻
rouge_ Cicekliperde niye üzülüyorsun ki ne güzel işte 😍ben senin adına mutlu oldum zaten bence tam vakti ilk bebeginle aralık olarak falan birde tek cocuk zaten olmamalıydı en güzeli yani birlikte büyüt ve istemezsen daha yapmazsın birden rahat edersin
lgrth Cicekliperde güzel ya çok güzel kokusu yumuş yumuş yanakları 😍moralini bozma yanlış hatırlamıyorsam senin ilki daha büyüktü zor olmaz inşallah rabbim dağına göre kar verir 🤩
TombulHatun Cicekliperde sevdiklerinden gülmüşlerdir, bence destek olmuşlardır da sen stresli olduğundan öyle gelmiştir, hem gülsünler ne güzel sevinmişlerdir mutluluktan
lanjalee Cicekliperde henüz çok erken zaten girersin o psikolojiye merak etme 😅 bende bugünlerde test yapacam ama sonuçtan korkuyorum ,şuan seni iyi anlıyorum 🫢 ama olmuşsa da sevinmelisin pozitif yanlarını düşün , güzelliklerine odaklan
Benbenimsenkimsin Cicekliperde olunca da iyi ki olmuş dersin üç yasindaysa doğana kadar dört olur dokuz ayda Rabbim seni hazır eder zaten 🌼
lgrth Cicekliperde benimkilerin arası 33 ay oldu şuanlık fena değiliz siz daha iyi olursunuz inşallah 🙂
Moonlight_ Cicekliperde ben 2 erkek annesi olarak sesleniyorum bence cok güzel bisey bide iki kardesin birbirine olan bagini sevgisini görünce eriyorum 🫠 benim büyük oglum 9 olacak digeri 2 olacak ben sadece uyku sorunu yasiyorum bunu ilk oglumdada yasadim malesef bu seferde yasiyorum diger türlü elbette cocuk büyütmek kolay degil ama sonuna kadar deger 😍 hayirlisi olsun canim insallah saglicakla kucaginiza almak nasip olur🤲🏻🌸❤️
Benbenimsenkimsin Moonlight_ oğlunuz 7 yaşındayken yani ikinci sınıfa giderken ikincisi olmuş sanırım bende o kadar yaş koymayi planlıyorum nasıldı süreç? Neler yaşadınız paylaşır mısın canım 😍
mrvehl Cicekliperde 1 ve 3 yasinda bebeklerim . Yani en azından uykuları düzenli diyorum buna şükrediyorum önceleri daha zordu uyku yemek düzenleri yoktu şimdi düzenleri oturdu bi tık daha iyiyim halimize şükür. D