Biraz bilgi verin. Bunalımdayım. Yakın bildiğim arkadaşlarım destek olmadı. Hatta birisi kızmazsan güleceğim dedi.
İki çocuklu hayat nasıl?
Cicekliperde adapte olmaya çalışıyoruz 🥴
Cicekliperde
1 cocuk ıphone pro
2 cocuk pro max
Cicekliperde bebek mi vaaar😍😍
rouge_ yani sadece test yaptım. Var çıktı
lgrth deme
Cicekliperde bende merak ediyorum yorumları okuyayım 🙃 hakkında hayırlısı olsun stres yapma kendine Rabbim verdiyse vardır onunda kısmeti 🫶🏻
Cicekliperde sevdiklerinden gülmüşlerdir, bence destek olmuşlardır da sen stresli olduğundan öyle gelmiştir, hem gülsünler ne güzel sevinmişlerdir mutluluktan
lanjalee hiç canım istemiyor be jale. Hala psikolojisine giremedim
TombulHatun ben sevinmedim ama
Cicekliperde güzel ya çok güzel kokusu yumuş yumuş yanakları 😍moralini bozma yanlış hatırlamıyorsam senin ilki daha büyüktü zor olmaz inşallah rabbim dağına göre kar verir 🤩
lgrth üç yasında
Cicekliperde olunca da iyi ki olmuş dersin üç yasindaysa doğana kadar dört olur dokuz ayda Rabbim seni hazır eder zaten 🌼
Cicekliperde ama illaki alışacaksın o da senin ben de sevindim arkadaşm için kötü mü
Cicekliperde
Kim güldüyse ayıp etmiş aşkım. Üzülme. El birliğiyle büyütürüz fjfjfjf
Cicekliperde benimkilerin arası 33 ay oldu şuanlık fena değiliz siz daha iyi olursunuz inşallah 🙂
Cicekliperde ben 2 erkek annesi olarak sesleniyorum bence cok güzel bisey bide iki kardesin birbirine olan bagini sevgisini görünce eriyorum 🫠 benim büyük oglum 9 olacak digeri 2 olacak ben sadece uyku sorunu yasiyorum bunu ilk oglumdada yasadim malesef bu seferde yasiyorum diger türlü elbette cocuk büyütmek kolay degil ama sonuna kadar deger 😍 hayirlisi olsun canim insallah saglicakla kucaginiza almak nasip olur🤲🏻🌸❤️
Cicekliperde 1 ve 3 yasinda bebeklerim . Yani en azından uykuları düzenli diyorum buna şükrediyorum önceleri daha zordu uyku yemek düzenleri yoktu şimdi düzenleri oturdu bi tık daha iyiyim halimize şükür. D