Biraz bilgi verin. Bunalımdayım. Yakın bildiğim arkadaşlarım destek olmadı. Hatta birisi kızmazsan güleceğim dedi.

Cicekliperde bende merak ediyorum yorumları okuyayım 🙃 hakkında hayırlısı olsun stres yapma kendine Rabbim verdiyse vardır onunda kısmeti 🫶🏻

Cicekliperde sevdiklerinden gülmüşlerdir, bence destek olmuşlardır da sen stresli olduğundan öyle gelmiştir, hem gülsünler ne güzel sevinmişlerdir mutluluktan

Cicekliperde güzel ya çok güzel kokusu yumuş yumuş yanakları 😍moralini bozma yanlış hatırlamıyorsam senin ilki daha büyüktü zor olmaz inşallah rabbim dağına göre kar verir 🤩

Cicekliperde benimkilerin arası 33 ay oldu şuanlık fena değiliz siz daha iyi olursunuz inşallah 🙂

Cicekliperde ben 2 erkek annesi olarak sesleniyorum bence cok güzel bisey bide iki kardesin birbirine olan bagini sevgisini görünce eriyorum 🫠 benim büyük oglum 9 olacak digeri 2 olacak ben sadece uyku sorunu yasiyorum bunu ilk oglumdada yasadim malesef bu seferde yasiyorum diger türlü elbette cocuk büyütmek kolay degil ama sonuna kadar deger 😍 hayirlisi olsun canim insallah saglicakla kucaginiza almak nasip olur🤲🏻🌸❤️

Cicekliperde 1 ve 3 yasinda bebeklerim . Yani en azından uykuları düzenli diyorum buna şükrediyorum önceleri daha zordu uyku yemek düzenleri yoktu şimdi düzenleri oturdu bi tık daha iyiyim halimize şükür. D