Moonlight_ oğlunuz 7 yaşındayken yani ikinci sınıfa giderken ikincisi olmuş sanırım bende o kadar yaş koymayi planlıyorum nasıldı süreç? Neler yaşadınız paylaşır mısın canım 😍

Benbenimsenkimsin maalesef yok canım eşim.basta olmak üzere kimseden yardım almıyorum zaten kv ile.yasiyorum daha zor .d

Benbenimsenkimsin suan hamile kalirsam benim olanda 7 yasinda yas araliklari ayni olacak, ben bazen cok uzuluyorum yas farki cok olacak diye😭 rabbim vermedimi vardir bir bildigi,inşallah bnde postun sahibi gibi size boyle guzel bir post acaeim bir an once🤲🏻🤲🏻

Cicekliperde gozun aydin bacim, masallah cok guzel bir duygu bnim oglum suan 7 yasinda doktor doktor geziyorum hamile kalmak icin😭 bu yuzden uzulme ne guzel kardesi olacak

Benbenimsenkimsin biz ikinciyi acikcasi hic düsünmüyorduk ama oglum 5-6 yaslarinda kardes istemeye basladi yani herkesin kardesi var benim niye yok gibisine. Baktik cok üzülüyor ve cok istiyor öylelikle planladik 🫠
        Hamilelik sürecim cok güzeldi oglum büyük oldugu icin cok kolay gecti bana yardimi falanda oluyordu askimin😍 bebisimiz dünyaya gelincede kiskanma gibi bir durum olmadi kardesine hep koruyucu abi oldu. Tabi herkes gibi bende yoruluyordum uykusuz kaliyordum bu sürecte bazen bebisime söylenmeye basladigimda oglum hemen gelip ama anne o daha bebek anlamiyor ki diyip beni sakinlestiriyordu kardesini oyalarken ben evin islerini yapiyordum mesela. Her seyi sil bastan yasamama ragmen iyi ki oglum büyümüs ondan sonra olmus diyorum, cünkü diger türlü pes pese olsa yarim yamalak olacakti hersey cok stressli olurdu tam anlamiyla ilgimi veremezdim mesela

karamelek21 sakin üzülme canim arasi cok diye. Büyük ve kardesin ne demek oldugunu biliyor bastan kardes sevgisiyle büyüyecek😍 allah büyük nasibi nezaman ozaman verir insallah güzel bi sekilde 🤲🏻🥰❤️

Cicekliperde niye üzülüyorsun ki ne güzel işte 😍ben senin adına mutlu oldum zaten bence tam vakti ilk bebeginle aralık olarak falan birde tek cocuk zaten olmamalıydı en güzeli yani birlikte büyüt ve istemezsen daha yapmazsın birden rahat edersin

Cicekliperde hayırlısı olsun, bende 2.cocuk bekliyorum bana göre hamilelik herşeyeden zor ve kötü bu bizi korkutanlara hiç kulak asmıyorum sabırsızlıkla bebeğimin gelmesini bekliyorum 🤲

rouge_ senden de bekliyoruz artık olmaz böyle bizi anlamadan 🤣

Moonlight_ çok güzel abi olacak şimdiden onun sinyallerini veriyor, üzülmemeye gelince elde deyil canim,ama emin oldugum tek şey Allahim en guzel zamanda nasip edecek demek daha vakti var☺️🤲🏻🌸🩷

lgrth hic söyleme bugün benim de anne olasım vardı zaten böyle emzirme istegi falan geldi baya 😂😂gel gitliyim ben

rouge_ hadi hayırlısı bekliyoruz 😂😂

Cicekliperde henüz çok erken zaten girersin o psikolojiye merak etme 😅 bende bugünlerde test yapacam ama sonuçtan korkuyorum ,şuan seni iyi anlıyorum 🫢 ama olmuşsa da sevinmelisin pozitif yanlarını düşün , güzelliklerine odaklan