Ask_hosmus yok yok ben şuan isteyerek yapmam Allah isteyene versin 😂
Selam bebek😘😘💞💞💞✨✨✨✨
Bahtsizbedevi_ tam tersini düşündüm ben de ilki planlı olur sonuncu süpriz olur ya genelde …
- Düzenlendi
Benbenimsenkimsin yok aşkım 4.cü çocukta yani oğlum 3 aylıkken spiral taktırmıştım 3.5 yıl spiral ile korundum sonra gebelik düşündüğüm için Dr gidip spirali çıkarttım 3 4 ay sonra hamile kaldım ama maalesef tutunamadı 6 haftalıkken düşük yaptım düşük kanamasının üzerine tekrar hamile kaldım ve şuan kızım doğdu ve 9 ay 12 günlük oldu bile
Eskobar ay evet direk vermeyi düşünüyordum zaten😂 olsun oturum aldık bir baktın ordayız 😂😂
Eskobar evet yaa hele bide benim kızın saçları uzadı çeşit çeşit toka aliyorum , elbiseler, etekler ay neler neler😂😂😂
Ask_hosmus askm yok yeter seninki dkdkd
Bahtsizbedevi_ anaaa aynı yaştayız ya😂😂 benim en büyük oğlum 7 ortanca oğlum 3 en küçük oğlum 2 bal kızım da 1 yaşında 😅
TombulHatun aaaa kardeş şart ama 😂😂 seni dogyrtmaya ikna edemedik😂😂
rouge_ bencede kendimden geçtim artık 😂😂
Ask_hosmus senelerdir çabalıyorsunuz yok yok 😂😂😂
Ask_hosmus Arada gel enerji almaya😂
TombulHatun tek çocuk hiç çocuk en güzeli 😅😂😂
Ask_hosmus ay ay ayyyayuuyyyyyyy
Ask_hosmus ay aldınmııı çok sevindim boşverin geçin bu tarafa😂
Eskobar evet 4 yıllık verdiler çok şükür 😂 tatile geliriz anca😂
Ask_hosmus olsun oda bişey😂😂
Ask_hosmus anaa ben senden önce yapmışım çocuğu benim 3.cü çocuk 7 yaşında ilk çocuğum 10 ikinci 9 üçüncü 7 dördüncü 4 beşinci 9 ay 14 günlük 4 kızım 1 oğlum var 🤣
Ask_hosmus hoşgeldin bebeler nasıl
Bahtsizbedevi_ oha seninde sonuncu kız 😂😂 başka evrendeki bensin sanırım 😂😂 oğlan üzerine bir bal gibi kız gelince tadından yenmiyor 😂😂
Bubenimoykumm hoşbuldum 😘 iyiler çok şükür