heln sezeryan olduysan genişleme olmaz ki canım ya, ben 2normal doğum yaptığım halde toparlandı

heln sezeryan olduysan genişleme olmaz ki canım ya, ben 2normal doğum yaptığım halde toparlandı

• heln bunu yanıtladı.
  • heln bunu beğendi.

bittercikolataa ya ztn çok bı genisleme değil ki mesela eskiden penis girerken acirdi şuan direk giriyor buda benim moralimi bozuyor acitmiyor eskisi gibi

hopyloliy penis artık kolay bir şekilde giriyor buda benim moralimi bozuyor kegel egzersizi dün duydum yapmaya baslicagim

heln sık sık yapıyorsanız olacak tabi o kadar herkes de oluyor vajinayo daraltan pozisyonlar duymuştum mesela kadın yüz üstü uzanıyor kalçasının altına yastık koyuyor bacaklar kapalı erkek o şekilde girince baya dar hissediliyormus

• heln bunu yanıtladı.
      • heln bunu beğendi.

heln sen ıslandığın için öyle oluyor ıslanmadan dene

• heln bunu yanıtladı.

heln bende daraltıcı krem aldım hem akıntı enfeksiyon hemde daraltıcı krem aldım kaç aydan beri kullanırım egzersiz de yapıyorum

berenmiss islanmadan deniyorum ama sonradan zevk alıyorum ıslanıyor kendiliğinden😂

heln yırtılmanız çok oldu mu

• heln bunu yanıtladı.

heln evet sana söylüyorlar kullanımını cnm

• heln bunu yanıtladı.
              • heln bunu beğendi.

lolopoo ben sezeryan oldum yırtılma fln hiç yoktu eskidende yoktu ilişkide biraz sert giriyoruz artık o yüzden oldu herhalde

heln genital estetik yaptırabilirsiniz çok rahatsızsanız

heln bu durum aşırı ıslanmadan kaynaklı genişlikte dolayı degil😀

heln o zaman çok genişlemiştir estetik yaptırabilirsin

heln 1.5 yılda da öyle genişlemez bence ya 3 yıl oldu ben evleneli hâlâ rahatsız oluyorum bazen alışamadım

• heln bunu yanıtladı.
                  • heln bunu beğendi.