Kızlar isimlerin enerjisine inanır mısınız. Bir reelste isiminizde ra hecesi varsa insanlar size ya nedensiz yakınlaşır yada uzaklaşır diyor. Bende de uzaklaşma söz konusu. Yıllar önce kuzenlerim uzaklaşmisti sonra seni zor zamanında yalnız bıraktık diye özür dilediler veya arkadaşlarim konuşuruz buluşunca falan bayağı sohbet olur ama buluşmayinca unutulurum gerçi şu an da yoğunum ama işte böyle durumlar olur. Bir arkadaşım daha böyle özür diledi sonra tekrar kendi arayı soğuttu. Mesela diğer uygulama yıllardır uygulama pamuk tarlasyken kullanmaya başladım beni anlayıp tanımak isteyen bir elin parmağının yarısı anca eder, ama 1 ay önce gelen insanlar çok merak ediliyor. Kendimi sorgulamaya başladım kötü bir insan mıyım diye. Evet herkesin enerjisi herkesi tutmaz ama yüzlerce insandan hiçbirisi mi bu kim diye merak etmez
İsimlerin enerjisi
Kesinlikle inanıyorum 🫠
busenihicalakadaretmez bu durumun hecelerle değişde bizim özgüvenimizle alakalı olduğunu düşünüyorum
İsimlerin enerjisi dediğin ne biliyim babane ismi dede anane ismi falan geldi aklıma
busenihicalakadaretmez bence sen soğukkanlı birisin, sıcakkanlı sevecan arkadaş canlısı olsaydın, insanlara seni sever ve merak ederdi 🤷
Eskobar Büşra diye babaanne anneanne var mı bilmiyorum 😁
Biyiklim
Soğukkanli ama arkadaşlarina anaç sıcak kanlı taniyinca dışardan hiç öyle değilsin dedikleri biriyim aslında. Mesela birine hiç isinmazsam bir şey çıkıyor veya sevmediğim insana yakın davranamıyorum
busenihicalakadaretmez bu özgüvenle ve aile içi yaşanmışlıkla alakalı bence ben öyle düşünüyorum
Eskobar
Aslında özgüvensiz değilim çok yani bazı konularda mesela soğuk insanlarla anlasamam, anlaştığım insan deli olacak manyak olacak birazda olsa delilik içinde olacak. Çalıştığım yerde bi kız var mesela bir ara bakışlarım yüzünden biri işi bıraktı benden rahatsız olmuş dedi ve dünde ben çok ters bir insanım dedi bana demedi yani 3 kişiydik ortaya dedi. Öyle insanlarla konusasim gelmiyor. Ha aile ortamim baskıciydi
- Düzenlendi
Özgüven de iş ile ilgilidir genelde yada birinin yanında bir şey yapmak veya enerji alamadığım insanın yanında pek konuşmam ama o insan olmadı mı başka biri çıkar içimde ve bilmiyorum benden daha fazla ozguven insanda var acaba hatayı nerde yapıyorum.
busenihicalakadaretmez enerji olarak bilmiyorumcanım benim de adımın içinde var sanmam bence
Seni az çok tanidiysam mesafeni koruyan ve yapmacık sevmeyen yani nasıl diyeyim dışardan soğuk gözüküyor olabilirsin ama tanıyınca da çok iyi birisin
İstesen de farklı biri olamazsin ki canım benim 🌸
Senin yanında olmak isteyen on yargılı olmasın
busenihicalakadaretmez sen buraya ilk geldiğinde seni sevmiştim espirili ve mizahın hoşuma gitmişti. Sonra etiket postları açıldığında niye beni etiketleyen kimse yok falan filan. Bir kaç kişi etiket yapınca teşekkür edip kenara cekiliyorsun. Yani ilişkilerde hep adım bekliyorsun. Hiç adım atmiyorsun. Sonra hep bir şeyleri sorgulamaya başladın. İnsanlar niye böyle davranıyor hep bir sorgu. Özeleştiri yapsan iliskilerin istediğin düzeyde olabilir. Birde eleştiriye açık olduğunu düşünüyorsun ama bir kac yorumunda açık olmadığıni dusundurtmustun bana.
etoile
Haklısın. Ne bileyim ben mi garibim bir yanım böyle düşünüyor bir yanım başka değişik bir insan miyim ki
perimasali802_
Evet baştan insanlara samimi yaklasamiyorum ve genelde insanlar bunu sevmiyor. Reelde arkadaş arasında hem veren kişi oldum evet hatam da oldu ama onlarında oldu herkesin olur. En son ki arkadaşim boşanma davası açmadım diye küsmüstu bana 🥲 Diyorum ya akrabalarımla sorunlarım oldu sonradan özür dilediler. Bazı adımları da karşıdan bekliyorum çünkü terslenmek reddedilmek benim korkum bu da benim hatalı olduğum noktaları için
busenihicalakadaretmez ben kendim için cevaplıyorum. Hep adım beklediğini görünce ben senle ilerletemedim. Sonra çok fazla yorumlasmadim uzaklaştım. Bu gariplik ya da değişiklik değil. Onun dışında mizahini sevmiştim yani konuşunca eğlenceli olabiliyorsun bunu avantaja çevirmek çok yüksek bir olasılık. Ama yapamıyorsan bir yerlerde bir şeyler yanlış
- Düzenlendi
etoile
Şey gibi oldu bu flört edecektik ama olmadı gibi 🥲😃
busenihicalakadaretmez o bile olmadı gibi oldu 😂😂😂
etoile
Gördün beğendin bende naz yaptım bu olur sanki😂
busenihicalakadaretmez fazla naz aşık usandirir😜
busenihicalakadaretmez
Ben de şuna inanıyorum özünde çok iyi biri olabilirsin ama dışarı karşi bir set kurmuş gibisin ismini okuyunca bile bana bı hissiyatı veriyor. Birileriyle yakınlaşsan zarar görecekmiş gibi kendini koruma hali var üzerindr gibi
etoile
Bu aşk böyle bitemezzz
Devamı unuttum neydi?😅