rouge_
Hassas bir alışkanlık kısmım çok doğru benim hayatımın bile etkiliyor. Misal okul hayatım. Lise son senede abim bana psikolojik olarak baskı yaptı ben ne kadar da çalışırsam çalışayım o dersler bir midede sonra aklımdan siliniyordu. Hele ki dersanenin taksitleri gecikmiş sınıfa müdür yardımcısı girdi benim adımı dedi taksitler gecikmiş diye çok utanmıştım ondan sonra hep mi geleceksin hissi olmuştu. Tabi babam öderiz dedik yüzden yazılmıştım. Aslında anlıyordum anlatilani ama o an da ki tedirginlikle unutuyordum kısa süre sonra. Anadolu lisesine puanım yettiği halde gitmedim anneme destek olmak için babam zor nir bir insan çünkü, okula geç yazıldım bu meslek lisesi okudum, değiştirebilirdim ama yine şu saçma sapan alınganlık durumundan dolayı istemedim. He meslek lisesi gibi bir okulda başta derslerim iyi miydi değildi büyük şehri bırakıp ilçeye yerlesmistik annem çok dedi çocuklar zorlanır diye en zorlanan kişi ben ve annem oldu. Son sene barajı 3 5 puanla geçince herkes şok geçirmiştir çünkü benim gibi çalışan en kötü 50 bin yapardı. Bunlar hep başıma der açan hassas huyum yüzünden. Zaten mental olarak toparlanmadim şu an ki isimde zor ama çok mecburum hele 1 aydır 4 kişinin baskısı altındayım bir şey dersem bir ara dedim aşçı başı alttan laf attı işi de bırakmamak için susuyorum. Karışık olmuş olabilir yazdıklarım kafam çorba gibi inan. Tek düşündüğün kendim değilim onu da demiş olayım bunlar minicik kısmı