kaardelen kalın bir çizgi değil o çizgi yeterince ince olmalı ki cooookk dikkatli olsunlar

Meraktan hiç sorma kaynana gelmiş bugün bana senden hanım olmaz oğlumda da gezmekten evde durmaz siz beceremezsiniz bu işi diyo ölene kadar yanında mı tutmak istiyo ne

mrvehl allah yardım etsin bacım benim kaynananın bir alt versiyonunu gördüm sendede. Bu tiplere ne yaparsan yap ne dersen de arsız yüzsüz oldukları için hiç koymuyor. Madem öyle evlendirmeseymis oğlunu kapasite yoksa eteğinin altından cıkarmasaymıs oh ne güzel evlendiriolar yetmezmis gibi bide kendileri dert oluyor elin kızlarına

aynoluyonoluyo kendi çocukları hep pirlanta madem oyle izin vermeseydin evlenmesine bunlar toksik insanlar vallahi

mrvehl oğluna sor hanımlıgımı deseydin altta kalma rahat takıl dırdır etsin dursun ,18 yaşında evlendim bilmedigim bir memlekette çalıştım 2 yıl ,tek başıma baktım çocuguma markete pazara kucağımda çocukla torbalarla gidip geliyorum kadın istedikten sonra yuvasını sırtında taşır önemli olan emek verebileceği yuvası olsun 5 yıldır evliyim çok çok zor şeyler yaşadım evliligim inişli çıkışlı zamanları oldu yuvayı bir arada tutmak yani yaşlı insanların anlayışı hanımlık hizmetçilik evin işini görmek degil yuvayı sevgi saygı bir arada tutar becerir veya beceremezsin eşin destek olur vs vs ben çok mu biliyordum evlilik ne sorumluluk ne evet aile evinde temizlik yemek yapıyordum ama evlilik yuva bundan ibaret degil 5 yıl bitti allah ömürlük eylesin iyisiyle kötüsüyle büyüttü bizi

aynoluyonoluyo hahah dimi. Az knce konuştuk esim falan kaynana bi başladı aglmaya yok siz gittikten sonra ben naoahim burayı da bilmem ne allahim guliyimmi qglayim mi yalvarıyorum resmen gitmesin oglu diye

mrvehl bence hata bizde. Bastan yumusak davranırsan sınırlarını biraz bile olsun esnetirsen sırtına biniyorlar.. ama en ufak ağzını aç dünya kötüsü oluyorsun. Baştan ağzını açacaksın ben onu anladım, sonra iş o zaten alınmaz , o zaten bişey demeze dönüyor. Bazı arkadaşlarım var görüyorum yani baştan belli etmişler sınırlarını o alınır bu küser diye susmamışlar, şimdi nasıl el üstünde tutuluyorlar.. demekki ağzına s…çan yarıyo bu kaynanalara.

aynoluyonoluyo aynen öyle oluyo baştan sicmazsan agizlarina cana yakın davranırsan sonradan sırtına biiniyolar