Kızlar bu uygulamalardan alışveri yapıyor musunuz? Ben hem alıyorum hem satıyorum ama aklıma şey geldi az önce acaba ürün aldığım kişi de bir enfeksiyon virüs vs. Varsa ürün aracılığıyla bize bulaşır mı?

• Düzenlendi

sanalkoala evet bulaşır. Ben almıyorum alamıyorum 2018 de çalıştım yerde kıyafet ve kabinlerde elbise veya temizlikten dolayı aşırı bir alerji kaptım üç dört yıl ellerim kapkara lekeler ile gezdim o travmadan sonra asla daha yeni yeni kıyafet alırken deniyorum travmadan sonra kıyafet bile denemiyordum çok zor gemen giyip çıkarır ellerimi dezenfekte ederim hastalıkların bu kadr yaygın oldu bu kadr salgın hastalığın oldu zamanda tercihim olmaz uyuz varsa uyuz bulaşır mantar varsa mantar. Kiii elbise ev eşyası vs bunlarım enerjisine de inanırım başka evde kötü şeyler yaşanmışsa o evdeki eşyalara o enerji siniyor gibi hissediyorum. Çok kıyafetımı de yakın akraba olan kişilere annem verdi ücretsiz bi kaç abiyem var tertemiz onları satmak istiyorum ama yinede bilemiyorum da satarsam muhtemelen yine yakın çevre satar yada hediye ederim

momd yaa benim de işte aklıma geldi bi de 2 yaşında bebeğim var kafama takıldı, söyledikleriniz de çok hklısınız aslında bunu dikkate alacağım artık

• momd bunu yanıtladı.
        • Düzenlendi

sanalkoala ben bir kere kaptım ya o alerjiyi vallahi korkunctu bir abla elime bakıp ağlamıştı elimi kesilmiş yanmış sandı o derece kötü oldu hayatım da öyle bişey görmedim halada ortak kullanım alanında alerji kapıyorum ellerimde kırmızı benekler çıkıyor. Sağlıklı gelmiyor onun yerine ucuz markasız olsun diyorum ikinci el markalı almak yerine sıfır ucuz ürünler alıyorum ve çocuğuma da civilden alıyorum hiç pahalı bişeyde almadım. Tercih etmiyorum insan nerde neye alerjisi çıkacağını bilmiyor son iki üç yıldır uyuz salgına da var tabi senin kararın ucuz olsun ikinci el olmasın yada lüks marka diye gidip ikinci el almak istemem büyük konuşmak istemem ama tercihim değil. Eğer bebeğin içinse ben kıyafet konusunda ikinci el iyi düşünmen gerek Haa mama sandalyesidir oyuncaktır falan bi ihtimal alabilirsin bence ama kıyafet değil güvendin yakın çevreden ise yine alınır ama internet üzeri yani riskli

sanalkoala evet bulaşır özelliklefe uyuz hastalığı, gelen kıyafetleri çok çok iyi yıkamadan giymeyin, bu mağazalarda kabinlerde de geçerli, zaten yukarda bahsetmiş biri, bi ara çok uyuz salgını olmuştu büyük ihtimalle deneme çıkarma kıyafetlerden bulaştı hep millete

momd yok aşkım sen yanlış anlamışsın ben oğlum için sormadım oğlum 2 yaşında şu zamana kadar 2. El ürün almadım almam da kendim için sordum yani bana bulaşırsa 2 yaşında bebeğim var evde benden de ona bulaşır mı diye oğlum var dedim , çünkü kendime bi kaç kere pantolon tunik vs. Aldım onları da zaten yıkayıp ütülemeden gitmedim ama oğluma asla 😊

Coolness çok haklısınız canım zaten bi kaç kere aldım onları da yıkayıp ütüleyip giydim ama bundan sonra bir daha almayı düşünmüyorum kafama çok takıldı çünkü